Gazete Vatan Logo

ReachPod yayın hayatına başladı!

Türkiye’nin İlk Sosyal Medya Yönetim Uygulaması Yayın Hayatına Başladı

Facebook, Twitter ve Linkedin gibi sosyal ağlarda firmaların artan kullanımı sonucu hesap yönetimlerinde oluşan zaman kaybı, güvenlik sorunları ve daha iyi yönetim ihtiyacına çözüm olmaamacıyla kurulan ReachPod’untanıtımı yapıldı.


Sosyal Medya hesaplarını akıllı yönetim panelinde toparlayarak takip, etkileşim ve takım çalışması sağlayarak marka yönetimini kolaylaştıran Reachpod,Türkiye’nin en büyük dijital zirvesi ‘DigitalAge Summit’ sponsoru olarak FourSeasons Hotel Bosphorus’ta tanıtımını gerçekleştirdi.


10 yılı aşkın süredir dijital ajans hizmetleri veren ve sosyal medya sektöründe aktif rol üstelenereködüllü projelereimza atmış olan İnovaktif Medya’nın kurucusu Nihat Tanfer ve Türkiye’nin ilk Sosyal Medya destekli İK sitesi İşteSosyal.com kurucularından Burak Şarizi’nin yeni girişimi Reachpod yurt dışından yatırım alan bir Türk girişimi.


Reachpodsayesinde, sosyal medya yöneticileri birden çok sosyal medya hesabını tek bir yönetim panelinden kontrol edip yöneterekzaman kazanıyor, takım yönetim modülü sayesinde kullanıcılara yetki tanımlayarak güvenlik açıklarını gideriyor ve ileriye yönelik içerik girişi ile hesapların içerik yönetimini onay mekanizması ile planlıyor. Reachpod,SosyalMedya gözlemlemeden filtrelemeye, veri toplamadan ölçümlemeye, rakip takibinden sosyal CRM’e uzanan geniş bir yelpazede hizmet vermeyi amaçlıyor.


Uluslararası rakiplerinde olmaya Türkçe destek özelliği ile ön plana çıkan Reachpod, tüm KOBİ ve Kurumsal paket kullanıcılarına ziyaret desteği yanı sıra tüm yeni üyelere 1 ay ücretsiz kullanım sunuyor.
Daha fazla bilgi için www.reachpod.com

Haberin Devamı