Gazete Vatan Logo

Razvan derbisi!

Beşiktaş ile G.Saray'ı karşı karşıya getirdi

Beşiktaş’ın ‘bonservisini al gel’ dediği Romen oyuncu Razvan Rat için G.Saray devreye girip Shaktar Donetsk’e teklifte bulundu

BEŞİKTAŞ’IN büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve bonservisini kulübünden alması halinde imza atmasına kesin gözüyle bakılan Romen sol bek Razvan Rat transferinde araya G.Saray girdi.

SAHKTAR Donetsk forması giyen 31 yaşındaki sol bek ile 2.5 yıllık anlaşmaya varan ve ligin ikinci yarısında 400 bin Euro ve maç başına 15 bin Euro’da ek sıkışan Kartal, oyuncudan bonservisiyle gelmesini talep etti. Gecek sezon da yıllık 1 milyon 250 bin Euro için prensip anlaşmasına varılan Romen oyuncu için son dakikada devreye giren G.Saray, yaptığı hamle ile bir adım öne geçti.

ÖNCE CARLINHOS!

SÖZLEŞMESİ sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş yöneticisi Tamer Kıran bizzat oyuncu ile konuşup anlaşırken G.Saray ise S.Donetsk ile görüşüp bonservis ödemeyi teklif edince ibre de sarı-kırmızılılara döndü. Oyuncuyla görüşmeden kulübünü ikna eden Cimbom’un bu hamlesine Beşiktaş’ın ne karşılık vereceği merakla beklenirken sol beke Carlinhos’u almak isteyen G.Saray, alternatif olarak ise Rat için görüşmelerine devam ediyor.

Haberin Devamı