Gazete Vatan Logo

Ramsey’in CEO’su Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Gürmen Group İcra Kurulu Başkanı ve Ramsey’in CEO’su Hüseyin Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Ramsey’in CEO’su Doğan son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı hastalık nedeniyle 55 yaşında vefat eden Gürmen Group İcra Kurulu Başkanı ve Ramsey’in CEO’su Hüseyin Doğan son yolculuğuna uğurlandı. 2008’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan’ın kardeşi Hüseyin Doğan için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan, Esra Albayrak ve damadı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hüseyin Doğan’ın babası Mustafa Doğan ile Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür’e taziyede bulundu.

Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Milletvekili Ali Babacan, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı. Cenaze aracına taşınan tabuta Cumhurbaşkanı Erdoğan da omuz verdi. Hüseyin Doğan’ın cenazesi, Kozlu Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Haberin Devamı

Yatırım ve marka sürecini yönetti

1961 yılında Abana’da dünyaya gelen Hüseyin Doğan; İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Gürmen Giyim’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaya başlayan Doğan, 1991-2004 yılları arasında Gürmen Giyim’in Kastamonu Merkez, Araç ve Karabük Safranbolu’da hazır giyim ve tekstil fabrika yatırımlarının hayata geçirilmesinde ve yönetiminde görev aldı. 2005 yılından itibaren Gürmen Giyim’in markalaşma ve perakende yapılanmasının yönetimini üstlendi. Ramsey ve KİP markalarını bünyesinde bulunduran Gürmen Giyim ‘in İcra Kurulu Başkanlığı ile hazır giyimden enerjiye farklı sektörlerde yatırımları bulunan Gürmen Group’un da İcra Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Hüseyin Doğan, 2013-2015 yılları arasında Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da yaptı.