Gazete Vatan Logo

Ramazan Kalyoncu kimdir?

Ramazan Kalyoncu kimdir? Sorusu gündemde en fazla merak edilen konular arasında bulunuyor. Survivor 2018 yarışmasında Ramazan Kalyoncu'nun da mücadele vereceği haberi oldukça heyecanlandırdı. Peki Ramazan Kalyoncu gerçekten yarışacak mı, hayatı nasıldır?

Ramazan Kalyoncu kimdir?

10 Şubat'ta TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2018 için geri sayım başladı. Nefeslerin tutulduğu yarışmada Ramazan Kalyoncu'nun da mücadele vereceği iddiaları gündemi salladı. Ramazan Kalyoncu'nun merak edilen hayatını haberimizde derledik.

RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

8 Nisan 1990’da Rize’de doğan Ramazan Kalyoncu, çocukluk yaşlarından bu yana sporun bir çok farklı dalı ile ilgilendi. 1998 yılında futbol ile ilgilenirken 2003 yılında ise boksla uğraştı. 2009 yılında Fitness Eğitmenliği yaparken Pilates, Yoga ve Bokwa ile profesyonel olarak ilgilendi. Daha sonrasında ekran önü için eğitimler alan Ramazan özel bir Tiyatro’da yer aldı ve kamera önü eğitimi aldı. Best Model Of Turkey yarışmasında finale çıkan Ramazan Kalyoncu, Idol of Models yarışmasında Türkiye’nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi. Sonrasında Göz6 programı ile beraber bir çok klip ve reklam filmlerinde bulundu.