Gazete Vatan Logo

Ramazan Bayramı tatili kaç gün? En güzel 2018 Ramazan Bayramı mesajları...

Mübarek Ramazan ayının bitmesine ve bayramın başlamasına sayılı günler kala heyecan dorukta. Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu ve gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Ramazan Bayramı'na dair bilgiler...

Ramazan Bayramı tatili kaç gün? En güzel 2018 Ramazan Bayramı mesajları...

Ramazan Bayramı tatili ile ilgili soruların yanıtları aranıyor. 2018 yılında Ramazan Bayramı 15 Haziran Cuma günü başlayacak ve 3 gün sürecek. Hafta sonuna denk geldiği için Ramazan Bayramı tatili uzatılmayacak ve idari izin sayılmayacak.

EN GÜZEL VE ANLAMLI RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

*Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah(c.c) tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

*Gönüller bir Olsun Bu mübarek Ayda Düşüncelerimiz Hem fikir olsun Allah(c.c) ın yolunda, Hayırlara vesile Olsun Bu Mutlu Gün Tüm Müslümanlara razaman Bayramınız Mübarek Olsun Canım Dostlarıma.

*Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah(c.c), bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

*Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Haberin Devamı

*Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.

*Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah"ı hatırlatandır. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.

*En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayramınız mutlu olsun…