Gazete Vatan Logo

Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu?

Ramazan Bayramına sayılı günler kala merak edilen konuların başında Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu sorusu geliyor. Peki Ramazan bayramı ne zaman? Bayram tatili kaç gün oldu? İşte Bayram Tatili hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu?

Ramazan Bayramına sayılı günler kala merak edilen konuların başında Bayram tatilinin kaç gün olduğu merak edilmeye başlandı. Bayram tatili hakkında sevindirici haber geldi. İşte Bayram tatili hakkında merak edilen detaylar...
Ramazan Bayramı tatili hakkında Başbakan Binali Yıldırım Bayram tatilinin 9 gün olmasına yönelik genelgeyi imzaladı. Genelgenin imzalanmasının ardından Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıktı. 4 Temmuz Arefe günü de dahil olmak üzere 5-6-7 Temmuz ve 8 Temmuz Cuma günü resmi tatil olarak ilan edildi.

TURİZMCİLER BAYRAMDAN UMUTLU

Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, 9 günlük bayram tatili için turizmciler olarak hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "Bayramda Çeşme yüzde 100 dolu olacaktır. Tatil planı yapan vatandaşlarımız şimdiden rezervasyon yaptırsınlar." dedi.

Öncel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çeşme'nin turizm sezonuna hazır olduğunu belirterek, okulların kapanması ve Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması dolayısıyla turizmde hareketlilik başladığını bildirdi.

Haberin Devamı

Bayram tatilini Çeşme'de geçirmeyi planlayan vatandaşlara erken rezervasyon yaptırmaları tavsiyesinde bulunan Öncel, "Çeşme, diğer tatil bölgelerine göre rüzgarı, temiz havası, denizi, plajları ve sörf alanı ile tam bir tatil cenneti. Buraya gelen tatilcilerimiz deniz, kum ve güneşin yanı sıra Germiyan, Ildır, Ovacık, Alaçatı ve diğer bölgelerde kültür turizmi adına farklı etkinliklere katılabiliyor. Bayramda Çeşme yüzde 100 dolu olacaktır. Tatil planı yapan vatandaşlarımız şimdiden rezervasyon yaptırsınlar." dedi.

Çeşme Turistik Otelciler Birliği üyesi Orhan Belge de Çeşme'nin daha çok yerli turiste hitap ettiğini belirterek, "Bayram tatili öncesi çok iyi durumdayız. Rezervasyonlarımız son derece iyi. Çeşme'nin bayram tatili ve sonrasında iyi bir sezon geçireceğine inanıyorum" diye konuştu.