Gazete Vatan Logo

Ramazan Bayramı ayın kaçında? En anlamlı Ramazan Bayramı mesajları...

Ramazan Bayramı ayın kaçında? Sorusunun yanıtı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. En güzel ve anlamlı Ramazan Bayramı mesajlarını da haberimizde bulabilirsiniz.

Ramazan Bayramı ayın kaçında? En anlamlı Ramazan Bayramı mesajları...

2018 Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala heyecanlı bekleyiş başladı. Peki bu yıl Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek? Sevdiklerinizi mutlu etmeniz ve bu özel zamanı hatırlatmanız için en güzel Ramazan Bayramı mesajlarını da derledik.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinde yer alan dini günler takvimine göre Ramazan Bayramı, 15 Haziran'da kutlanmaya başlanacak ve üç gün sürecek

14 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi - Perşembe

15 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün - Cuma

16 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün - Cumartesi

17 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün - Pazar

EN ANLAMLI RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

-Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı Bayramlar.
-Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
-Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
-Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarım.
-Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah"ı hatırlatandır. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.
-En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayramınız mutlu olsun…
-Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.
-Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
-Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

Haberin Devamı