Gazete Vatan Logo
Magazin Rakı içen öldü de su içen ölmedi mi

Rakı içen öldü de su içen ölmedi mi

Arabesk müziğin sevilen ismi Müslüm Gürses namı diğer Müslüm Baba geçtiğimiz gece Ortaköy Patika restaurant'ta şarkılarıyla sevenlerini coşturdu



Arabesk müziğin sevilen ismi Müslüm Gürses namı diğer Müslüm Baba geçtiğimiz gece Ortaköy Patika restaurant'ta şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.
Arabesk müziğin eskimeyen seslerinden Müslüm Gürses uzun zamandan bu yana ilk kez yine sahnelerde.Baba geçtiğimiz gece Ortaköy'ün gözde mekanlarendan Patika'da sahne aldı.Gürses sahneye yine siyeh takımı ve beyaz gömleği ile çıkarak tarzını korudu.Gürses " Olmadı Yar" adlı şarkıyla konuklarına merhaba derken sevilen şarkılarının yanı sıra şimdilerin sevilen türküleriyle de izleyenleri coşturdu.

Bir ara sahneden inerek seyircilerin arasında dolaşan Gürses sevenlerinin "Büyüksün Baba" tezahüratlarıyla kendiside coştu ve elindeki su bardağını masalardaki konuklarıyla kadeh tokuşturarak " Rakı içen öldüde su içen ölmedimi,bende bu gece sadece su içeceğim" diyerek espiri yapmayı da ihmal etmedi.

Haftaya cumartesi geceside yine aynı mekanda sevenleriyle bir kez daha buluşacağını söyleyen Müslüm Gürses gece boyu konukları coştururken kendiside oldukça neşeli görünümüyle göz doldurdu. Sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında ünlü tenor Hakan Aksev'de vardı. Aksev Baba'yı dinlerken hemen hemen bütün şarkılarına eşlik edip rakı içti.

Haberin Devamı