Gazete Vatan Logo

Rahat büyü Muhammed babanın intikamı alındı!

26 Eylül’de Uzman Çavuş Hatip Çağlar’ı Diyarbakır’da şehit eden 5 PKK’lı Lice kırsalına düzenlenen hava operasyonuyla öldürüldü. 3 yaşındaki oğlu Muhammet cenaze töreninde olanlardan habersiz böyle gülümsemişti

Rahat büyü Muhammed babanın intikamı alındı!

Diyarbakır’ın Kocaköy İlçesi Gözebaşı Köyü kırsal kesiminde 26 Eylül günü çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Hatip Çağlar’ı şehit eden PKK’lı 5 terörist, Lice İlçesi Baharlar Köyü Gönen Mezrası kırsalına düzenlenen hava operasyonunda ölü ele geçirildi. Operasyonla ilgili Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi: “Alınan istihbaratla başlatılan operasyon neticesinde 5 terörist, 1 M-16 piyade tüfeği, 3 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 3 el bombası, 3 M-16 piyade tüfeği şarjörü, 8 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 2 Yeasu marka büyük boy araç telsizi, 1 Yeasu marka el telsizi, 5 sırt çantası, 5 uyku tulumu, çok sayıda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ile birlikte ölü olarak etkisiz hale getirilmiştir.”

Şırnak’ta 7 PKK’lı

Şırnak merkez Bestler-Dereler Bölgesi’nde de insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 7 teröristin etkisiz hale getirilmesi amacıyla 14 dakika süreyle hava operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucu 6’sı ölü ve 1’i sağ olmak üzere toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin üzerinde 2 M-16 piyade tüfeği, 3 Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi.

Haberin Devamı

Doğubayazıt şehitlerine veda

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi Güngören Köyü yakınlarında önceki gün akşam saatlerinde PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 2 uzman çavuş ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi yaralandı, 10 terörist öldürüldü. Çatışmada şehit olan 33 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Polat, 27 yaşındaki Uzman Çavuş Ramazan Bağlan ile güvenlik korucusu, 41 yaşındaki Yunus Budak ve 39 yaşındaki Cemil Budak için dün Ahmed-i Hani Havalimanı’nda tören düzenlendi. Törende amca çocukları olan şehit korucuların yakınları ile uzman çavuş Mehmet Bolat’ın 38 gün önce evlendiği eşi Leyla Bolat güçlükle ayakta durabildi. Şehitler törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

Prensesleri uğurladı

kuzey Irak’ın Kanimasi bölgesinde PKK’lıların saldırısında şehit olan 41 yaşındaki Uzman Çavuş Yahya Acar, memleketi Samsun’un Havza ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehidin 4 kızından en büyüğü olan İklim, babasının tabutuna koşarak, “Babacım senin intikamını alacağım. Hepsini geberteceğim. Benim babam güçlüydü onları öldürürdü. Bırakın beni babama gideceğim” diye ağladı. Şehidin eşi Mevlüde Acar ve diğer 3 kızı da gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı