Gazete Vatan Logo
Magazin PSY 'Yetenek Sizsiniz'de!

PSY 'Yetenek Sizsiniz'de!

Dünyanın konuştuğu adam haline gelen PSY, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye konuk oldu

Koreli müzisyen PSY, uluslararası şöhrete kavuştuğu 'Gangnam Style' şarkısını, Star ekranlarında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında seslendirdi.

Geçen yılın temmuz ayında yayınlanan, kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan ve Youtube'a 1 milyar izlenme sayısını aşarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren şarkının yaratıcısı PSY, şarkısını iki kez söyledi.



Salondaki seyircilerin coşkusundan etkilendiğini belirten PSY, Acun Ilıcalı’nın, "Seni Türkiye’de gördüğümüz için çok mutluyuz" sözleri üzerine, "Ben Koreliyim ve Kore ile Türkiye kardeş gibi. Bu yüzden benim için büyük zevk" dedi.



Şarkısını seslendirdikten sonra jüri masasına oturan ve Acun Ilıcalı ile sohbet eden PSY, tüm dünyayı dolaştığını, salondaki seyircileri kastederek, bu kadar güzel Korece konuşabilen seyirci topluluğuna rastlamadığını belirterek, "Böyle bir seyirciyi gördüğüm için çok mutlu oldum" dedi.

HÜLYA AVŞAR ŞARKIYI KAPTI

PSY ile Hülya Avşar arasındaki sohbet, programın ilginç anlarından biriydi.

Avşar, nisan ayında yeni bir single çılaracağını söyleyen PSY’e, “Benim için bir şarkın var mı?”

PSY, “Benden şarkı mı istiyorsun” derken, Hülya’nın yanıtı ‘evet’ oldu ve diyaloğun sonunda Avşar, “Şarkıyı kaptım...” çığlığı attı.

Haberin Devamı