Gazete Vatan Logo

PS 4’ün satışları 4 kat arttı

Hizlial.com’un verilerine göre, PlayStation 4 fiyatlarının 1.699 TL’den 1.199 TL’ye düştüğü Temmuz ayından bu yana satışlar 4 kat arttı

Dünyada 10 milyon adetten fazla satan PlayStation 4’ün (PS4) Türkiye satışları da son dönemde çok hızlı bir artış yakaladı. Hizlial.com’un açıkladığı verilerine göre, oyun tutkunlarının bağımlısı olduğu PlayStation 4 fiyatlarının 1.699 TL’den 1.199 TL’ye düştüğü Temmuz ayından bu yana satışlar 4 kat arttı. Oyun meraklılarının saat sınırı tanımadan gece saatlerinde bile Hizlial.com’dan oyun konsolu alması dikkat çekti.

Hizlial.com’da PlayStation 4 satışlarının en fazla olduğu saatler ise 11.00 ile 13.00 saatleri arası oldu. Çok sayıda kişi, yaz sıcaklarında dışarı çıkmak yerine, aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceyi ev konforunda PlayStation 4 ile yaşamayı tercih etti. Birçok kişi de Ramazan ayında sahuru beklerken oyun keyfi yaptı.

İstanbul lider oldu

PlayStation satışlarının artmasında tatilcilerin de önemli payı oldu. Tatilciler, denizden ve gezmekten fırsat buldukları anlarda heyecan dolu oyunlarla hem dinlendi, hem eğlendi. PlayStation 4 satışlarının en yüksek olduğu kent ise İstanbul oldu.

Haberin Devamı