Gazete Vatan Logo

Propa Plus Residences Zincirlikuyu'da yükselecek

Merkezi konumuyla dikkat çeken Propa Plus Residences lüks hizmet verecek

Propa İnşaat, İstanbul’un en prestijli ve değerli merkezlerinden Zincirlikuyu’daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimini kalite, konfor, estetik ve lüks ile birleştirerek bugüne kadar pek çok projeye imza atan Propa İnşaat, rezidans anlayışına farklı bir soluk getiren son projesi Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Etiler ve Levent’e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini üzerine toplayan Propa Plus Residence’da şantiye ve kurulum işlemleri tamamlandı. İksa sistemleri ve hafriyat çalışmaları devam eden projenin temeli Ocak 2016’da atılacak. Tek bloktan oluşan projede 69 ile 156 metrekare arasında değişen 38 özel rezidans 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile sunuluyor.

2016 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek proje, şehrin tam merkezinde, Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi’nde, Zincirlikuyu Metro istasyonuna 250 metre, Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre mesafede yer alıyor.

Haberin Devamı

Propa Plus Residence’da daireler isteğe bağlı olarak ev, ofis ya da home office olarak kullanılabiliyor. Yeşil bahçeler, terasta şehir manzaralı yüzme havuzu, günün yorgunluğunun atılacağı SpA, terapi ve bakım hizmetleri, sağlıklı ve dinç bir yaşam için spor salonu, pilates ve yoga stüdyosu, iş trafiğinin yönetilebileceği toplantı odaları, 7 gün 24 saat concierge ve Plus House Car özel şoförlü transfer hizmetleri de mevcut.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hayata geçirecekleri tüm projelerde önceliklerinin müşteri memnuniyeti olacağını belirten Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek: “Müşterilerimizin hakettikleri kalite, konfor ve lüksü tüm projelerimize taşıyoruz. Hem yaşamak hem de yatırım yapmak için en doğru projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Eşsiz konumu, çok amaçlı kullanımı, özel mekânlarına ek olarak ödeme kolaylıkları ile de Propa Plus Residence yoğun ilgi görüyor. Lansmana özel 721 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 36 ay faizsiz vadelendirme ile satışlarımız devam ediyor” dedi.

Haberin Devamı