Gazete Vatan Logo

Propa’dan Kartal’a 150 milyon TL’lik yatırım

Sektörde 42 yılı geride bırakan Propa İnşaat şu ana kadar 3000 daire ve 100 ofis’e yenilerini eklemek için kolları sıvadı.

Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Özçiçek,‘‘Hayalini gerçekleştirebileceğim bir proje’’ olarak adlandırdığı 150 milyon yatırım bedelli öz sermaye ile ‘‘Kartal Projesi’’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

"A plus proje olacak"

A plus bir proje hedeflediklerini belirten Can Özçiçek, ‘‘ Projemiz tasarımı ile dikkat çekecek” dedi ve ekledi: “Yurt içinden ve yurt dışından beğendiğimiz estetik ve mimari tasarımları bu projemizde uygulayacağız. Bunun için Avusturya’dan ünlü bir Tasarım Direktörünü ülkemize davet ettik."

Yeni bir Kanyon meydanı

Sekiz dönümlük arsa üzerinde tek kuleden oluşacak binamıza Kanyon tarzında bir meydan planlıyoruz. Yaz sonrası lansmanımızı yapacağız ve yirmi dört ay içerisinde de projemizi bitirmeyi hedefliyoruz. İşyeri ve ofisten ziyade bu projemizde özel dizayn içeren estetik ve mimari özellikli modern konut olgusunu öne çıkarmak istiyoruz.”

İşte yeni çalışmalar

Özçiçek ayrıca Levent, Piyalepaşa ve Kağıthane’de yeni proje çalışmalarının sürdüğünü, buralarda da ofis ve rezidans planladıklarını kaydederek şunları söyledi: ‘‘100 milyon TL’lik gayrimenkul stoğumuz var. Yatırımlarımızda ulaşım ağı aksında olan yerlere önem veriyoruz. Yatırımcı için ulaşım çok önemli. Metro hattını takip ediyoruz ve projelerimizi ona göre planlıyoruz."

Haberin Devamı


www.emlakeki.com