Gazete Vatan Logo

Propa Aura 3 Seçenekli Kampanyası Uzatıldı!

AURA Residence’ta, teslime çok az kala dairelerin yüzde 87’si satıldı. Kalan sınırlı sayıda konut ve ev-ofis için düzenlenen 3 seçenekli ve sıfır faizli ödeme planı kampanyası ise yoğun ilgi üzerine Kasım ayı sonuna kadar uzatıldı.

Propa Aura 3 Seçenekli Kampanyası Uzatıldı!

Propa İnşaat, bu özel kampanya ile geriye kalan sınırlı sayıda ev-ofisleri cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile satışa sunuyor. 48 metrekare daireler 144 bin ila 155 bin TL, 61 metrekare 1+1 daireler 209 bin ila 215 bin TL arasında değişiyor. Projede, 79 metrekare özel bahçe kullanımlı 1+1 daireler 197 bin TL ve 121 metrekare bahçe kullanımlı 2+1 daireler ise 315 bin TL.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Nisan 2012’de sahiplerine teslim edilecek projede kalan sınırlı sayıdaki konut için uygulanan “3 seçenekli ve sıfır faizli ödeme planı”nın birinci seçeneğinde; satış bedelinin yüzde 10’u peşin ödeniyor, yüzde 20’lik kısmı için 3 ay vadeli senet alınıyor, yüzde 70’lik kısmı için 24 ay sıfır faizli kredi kullanılıyor. İkinci seçenekte; satış bedelinin yüzde 10’u peşin ödeniyor, yüzde 30’luk kısmı için 3 ay vadeli senet alınıyor, yüzde 60’lık kısmı 36 ay sıfır faizli kredi ile ödeniyor. Son seçenekte ise satış bedelinin yüzde 10’u peşin ödeniyor, yüzde 40’lık kısmı için 3 ay vadeli senet alınıyor, yüzde 50’lik kısmı 48 ay sıfır faizli kredi imknı sunuluyor.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en büyük Adliye Sarayı’na 600 metre uzaklıkta bulunan Aura’nın arsası ticaret ve rezidans imarlı olduğu için hem rezidans hem de işyeri, büro, ofis işlevinde kullanılabiliyor. Ticaret imarlı yapısı AURA’yı daha değerli kılıyor. Kadıköy-Kartal metro durağına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olan AURA, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede. Eksiksiz sosyal donatıları ile fark yaratan bu seçkin projeden konut satın alanlar arasında; hukukçular, yöneticiler, finansçılar, işletmeciler, doktorlar ve serbest meslek sahipleri önde geliyor.

AURA, Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada ve TEM bağlantı noktasında konumlanıyor. Çevresi AVM’ler ve hastanelerle donatılmış durumda. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu güçlü konumu ve Adliye, metro, Marmaray gibi prim yaratan özellikleri ile AURA’da ev-ofislerin alırken kazandıran önemli bir yatırım olduğunu vurguluyor

Haberin Devamı