Gazete Vatan Logo

Propa A Plus'ta Yaşam Başlıyor!

İstanbul’un kalbi Propa A Plus Ofis’te yaşam başlıyor…

Propa A Plus'ta Yaşam Başlıyor!

Gerçekleştirdiği projelerle müşterilerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen Propa İnşaat, İstanbul’un en değerli yerlerinden Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Propa OFİS projesini tamamladı. Proje aşamasından bu yana yoğun ilgi gören Propa OFİS’i TTNet kiraladı. Merkezi konumu, 4 bin 100 metrekare kapalı alanı, geniş ve ferah çalışma alanları, akıllı ve modern yapısıyla bölgeye değer katan Propa OFİS, A plus bir ofis projesi…

Zincirlikuyu’da Propa’nın şirket mülkiyeti olan arsa üzerinde inşa edilen Propa OFİS, firmanın ses getiren projelerinden biri. İstanbul’un ve Türkiye’nin en işlek caddesi olan Büyükdere Caddesi’ne 20 metre mesafede yer alan Propa OFİS, E-5 ve TEM’e de oldukça yakın. Esentepe metro durağına ise sadece 15 metre mesafede bulunuyor. Proje, gerek merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı gerekse mimarisi ile dikkat çekiyor.

Propa OFİS’in toplam 4 bin 100 metrekare A sınıfı standartlarda kiralanabilir ofis alanı bulunuyor. 300 metrekare büyüklüğünde açık ofis alanlarının yer aldığı projede, her 100 metrekareye bir araçlık otopark imkânı sağlanacak. Kafeterya ve restoranı da bulunan Propa OFİS, iş dünyasının ayrıcalıklı mekânları arasına girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Çalışma ortamının, çalışanların motivasyonunu büyük ölçüde etkilediğini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu projedeki ofislerde konfor için her türlü ayrıntının göz önüne alındığını söyledi. Özçiçek, bölgeye büyük değer katan Propa OFİS’i, telekomünikasyon devi TTNet’e kiraladıklarını sözlerine ekledi.

Propa OFİS İletişim Bilgileri:

Telefon: 0212 347 02 89,

web: www.propa.com.tr/