Baharda deneyebileceğiniz üç performans dopingi

Sertleşme sorunu, erken boşalma veya penis estetik yetersizliklerini tedavi etmek için bahar ayları çok iyi bir fırsat! Böylece hem cinsel rehaveti üstünüzden atabilir hem de tatil öncesi kendinizi hazırlayabilirsiniz.

1- Penis şok dalga tedavisi: Penis ütüsü olarak da bilinen penis şok dalga tedavisinde ultrasondan 10 kat daha yüksek enerji cinsel bölgeye uygulanıyor. Yüksek enerji dalgaları peniste yeni damar gelişimini sağlıyor, sinir sistemini destekliyor, cilt dokusunu tazeliyor. Kısacası penis “fit” hale getiriliyor. Sertleşme sorununda hastanın durumuna göre yaklaşık 4-5 seans sonrasında sertleşme sorununda önemli iyileşme yaşanıyor. Özellikle sertleşme sorunuyla ağrı yaşayan hastalarda yüzde 85’e varan oranda iyileşme yaşanıyor. Penis ütüsüyle damarsal risk faktörü bulunan, kalp-damar problemi, şeker hastalığı, yüksek tansiyon- kolesterolü bulunan, kalp krizi geçirmiş veya sigara içen erkeklerde özellikle başarılı sonuçlar alınıyor. Yine sertleşme sorunu için ilaç kullanmak istemeyen kişilere de alternatif sağlanıyor. Penis ütüsü seanslar şeklinde düzenleniyor, uzman hekimin yardımıyla şok dalgalar penise veriliyor. Peniste ve cinsel bölgede herhangi bir yan etki, ağrı-sızı oluşmuyor. 15-30 dakikalık tedavi sonrasında hastalar günlük yaşamlarına devam edebiliyor.

Haberin Devamı

2- Biofeedback tedavisi: Cinsel bölgeyi bir ağ tabakası gibi çevreleyen kas yapısı erkek cinselliğinde çok önemli işlevlere sahip. Bu kaslar aşırı az veya çok çalıştığında idrar kaçırma, cinsel ağrı, prostat enfeksiyonları, cinsellikten zevk alamama görülüyor. Bu kaslar doğru çalışmadığında erken veya geç boşalma da oluşabiliyor. Günümüzde tam anlamıyla bu kasların gücünü ölçmek ve kuvvetlendirmek mümkün hale geldi. 15-45 dakika süren pelvik biofeedback çalışmaları ile klinik ortamda bu kaslar ile peniste boşalma ve sertleşmede görev alan kavernöz kası yönetmeyi öğrenebiliyorsunuz. Böylece erken boşalma ve sertleşme sorunu tedavisinde önemli bir yol kat ediliyor.

3- Cinsel estetik: Bahar ayları cinsel estetik için de çok iyi bir dönem. Cinsel estetik uygulamalarını penis boy-hacim yetersizlikleri olan veya penis eğriliği olan erkekler tercih ediyor. Klinik muayene ile yetersizlik veya eğriliğin derecesi incelendikten sonra gerekli kişilere penis büyütme ve penis eğriliği düzeltme ameliyatları yapılabiliyor. Penis büyütme ameliyatları esas olarak iki tip cerrahi işlemin bir arada yapılmasıyla tamamlanıyor. Birinci işlemde penisin boyu uzatılırken, ikincisinde kalınlığı artırılıyor. Genelde bu iki işlem aynı cerrahi operasyonda tamamlanıyor. 4-8 hafta sonra normal cinsel yaşama dönülebiliyor.

Haberin Devamı

40 yaşı geçenlere cinsel anti-aging!

Cinsel bölgeyi çevreleyen cilt, cilt altı dokuları, sinir ve damar sistemleri normal yaşlanma süreci ve çeşitli hastalıklar ile yıpranıp zedeleniyor. Sigara, alkol, hareketsizlik, beslenme yanlışları, ödem, yağ fazlalığı ve stres hormonları da cinsel bölge sağlığını olumsuz etkiliyor. Bu durum özellikle 40 yaş üzerinde sertleşme sorunu, erken veya geç boşalma, cinsel isteksizlik, penis eğrilikleri, peniste plakların oluşması, penis ve çevresinde ağrı, cilt yaşlanması sürekli gibi sorunlar yaratıyor. Bu durumda cinsel anti-aging programlarından faydalanabilirsiniz. Cinsel anti-aging programları ile cinsel bölge yapılarını canlandırmak ve cinsel performansta gençleşme yaşamak hedefliyoruz. Keyifli, kaliteli ve uzun yıllar tadını çıkarabileceğiniz bir cinsel yaşam için neler yapabileceğinizi öğretiyoruz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR