Baharda güçlü performans için 10 destek

Cinsel güç için kullanılması gereken destekler en merak edilen konular arasında. Bu konuda nam salmış pek çok vitamin, mineral ve bitki var. En sık önerilen on desteği bu pazar yazımızda sizin için listeledik:

1.Omega-3: Özellikle soğuk sularda yaşayan yağlı balıklar Omega-3’ten zengin. İyi bir damar desteği olan Omega-3 penis damarlarına da faydalı. Bu şekilde penisin kanla dolmasına ve daha iyi sertleşmesine yardım ediyor.

2.Folik asit: Özellikle yeşil yapraklı bitkiler, avokado ve fındık - badem - cevizde bol bulunan folik asit peniste kan akışını arttıran nitrik oksit adlı maddeyi yükseltiyor. Böyle sertleşme kalitesi iyileşiyor.

3.Çinko: Çinko testosteron yapımında kullanılan önemli bir mineral. Çinko seviyelerinizi kandan kontrol ettirebilirsiniz. Eksiklik varsa çinko desteklerinden yararlanabilirsiniz.

4.D vitamini: D vitamini eksikliğinin sertleşme sorunuyla ilgisini gösteren çalışmalar var. Bu nedenle bahar aylarında D vitamini seviyelerinizi kanda kontrol ettirin. D vitamini ayrıca prostattaki hücre büyümesini yavaşlatmaya yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

5.L-arginin: Pek çok erkek desteğinin içinde penis kan akışını arttırmaya yardımcı olan L-arginin bulunuyor. Bu aminoasit minumum 500 mg olmak üzere klinik duruma göre daha yüksek dozlarda da verilebiliyor.

6.Maca: Peru’da yaklaşık 3 bin yıldır üretilen Maca bitkisi performans arttırıcı özelliği ile libido ve ereksiyon sorunlarında destek veriyor.

7.Epimedium: Azgın teke tohumu olarak bilinen epimedium’un aktif bileşenleri sayesinde seks hormonları, libido ve performans üzerinde etki gösterdiği biliniyor.

8.Gingko Biloba: Çin’de binlerce yıldır yaşayan Gingko Biloba ağacı özellikle uç damarlarda ve kan damarlarında kan akışını arttırarak performansı destekliyor.

9.Saw palmetto: Prostat büyümesine bağlı sorunlarda idrar sıklığını azalttığını, idrar akışını kolaylaştırdığını, gece idrarına kalkma ihtiyacını geciktirdiğini gösteren çalışmalar bulunuyor. Domateste bulunan likopen de öyle!

10.Ginseng: Yine Çin’in meşhur Ginseng bitkisi de cinsel hormonları arttırmada ve dengelemede kullanıyor.

Haberin Devamı

Kullanırken neye dikkat etmelisiniz?

Öncelikle herhangi bir cinsel sorun yaşıyorsanız bunun biyolojik bir sebebi olabileceğini hatırlayın. Testosteron seviyelerinizin, penis damar ve sinirlerinizin, cinsel bölge kaslarının, prostatın, idrar yollarının sorunları sertleşme sorunu, erken boşalma, cinsel isteksizliğe yol açan ana faktörler arasında. Ayrıca psikolojik faktörler örneğin performans endişesi, ilişki sorunları da önemli nedenler. Ancak bunlar çözümlendiğinde cinsel sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Cinsel güç arttırıcı desteklerden yararlanmak istiyorsanız mutlaka doğru üretim koşullarında, hijyenik şartlarda, bilimsel içerikleri kullandığınızdan emin olun. Çünkü cinsel destekler sahte-kopya ürünlerin en sık kullanıldığı ürünler. Sahte ürünlerinde içinde kaçak hormonlar, sertleşme ilaçları olabiliyor -ki bunların da kalp sağlığı başta olmak üzere ciddi yan etkileri bulunuyor. Bu nedenle cinsel gücünüzü arttırmak istiyorsanız en iyisi bir uzmana başvurun ve tedavi planınızın bir parçası olarak desteklerden yararlanın.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR