Ateşli bir birliktelik için tüyolar

Tüm çiftler özel günlerde her şeyin kusursuz olmasını ister. Sevgilinizle keyifli ve unutulmaz anlar geçirmek istiyorsanız önerilerimize bir göz atın.

Sevgililer Günü hem erkek hem kadınların en sık performans endişesi yaşadıkları günlerden biri. Herkes bu özel günde kendinden ve partnerinden müthiş bir cinsel performans bekliyor. Yüksek bir cinsel istek, bunu takip eden güçlü bir ereksiyon, kontrollü bir boşalma, kadınlarda da yoğun bir uyarılma ve kolay orgazm beklentilerin ortak noktaları. Bu beklentileri karşılama stresi çiftleri oldukça yoruyor. İşte bu yüzden işinizi kolaylaştıracak bir liste hazırladık.

Bunları yapın

Önce zihninizi sekse hazırlayın: Seksüel hisleri harekete geçirmek için bir ön hazırlık yapın. Seksüel düşünceler, ılık bir duş, keyifli bir ortam seks moduna geçmenizi kolaylaştırır.

Tensel yakınlaşmayı önemseyin: Ritmik dokunuşlar ile başlayan tensel yakınlaşmalar bilimsel olarak rahatlatıcıdır ve cinsel isteği aktive eder.

Yavaş sekse vakit ayırın: Cinsel olarak iyi bir performans göstermek için rahatlamayı, sakinliği, keyfi tetikleyen parasempatik sinir sistemi gereklidir. Bu sistemi çalıştırmak için aceleci davranmamak ve hareketlerinizi yavaşlatmanız işe yarayacaktır.

Haberin Devamı

Heyecan katın: Çoğu erkek ve kadının cinsellikte sevdikleri davranışlar, uyarı noktaları, cinselliğin zaman içinde değişiyor. Hep aynı şeyler yerine hoşlandığınız yeni davranışları eşinizle konuşup cinsel rutininize dahil ederseniz cinsellik çok daha uzun süre heyecanını korur.

Seksi teşvik edin: Cinsel hisler her zaman kendiliğinden bir anda gelişmek zorunda değil. Karşılıklı istek olduğunda çeşitli uyarılarla cinselliği teşvik edebilirsiniz.

Canlandırın: Seksi geliştirmek, güzelleştirmek, canlandırmak sizin elinizde. Uykulu, yorgun, gergin yatak odasına gitmeyin. Fiziksel olarak kendinizi hazırlayın, canlandırın.

Ana odaklanın: Yargı, endişe ve eleştiri içeren düşünceler, gün içindeki gerginlikler ya da yapılacak işler aklınıza geliyorsa, bırakın bu düşünceler geldikleri gibi gitsinler. Çok gerginleştiğinizde kısa bir mola alıp daha sonra sekse devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Önceden yardım alın: Erken boşalma, sertliği elde etme-sürdürmede güçlük, orgazm problemi, uyarılma sorunu, isteksizlik gibi sorunlarınız varsa önceden yardım alın. Medikal tedaviler, cinsel fizyoterapi ve terapisel ödevlerle oldukça başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Bunları yapmayın

Tek sefer başarısızlığa odaklanmayın:Dönem dönem her erkek sertleşme sorunu yaşayabilir. Tek sefer bir başarısızlıkta hemen panik olmayın. Ancak sorununuz 1-2 aşkın süredir devam ediyorsa mutlaka yardım alın.

Sertleşme haplarını afrodizyak sanmayın: Sertleşme haplarının cinsel istek üzerinde bir etkisi yok. Bu haplar ancak cinsel istek olduğunda salgılanabiliyor ve sertleşmeyi sağlayan diğer maddeleri destekliyor.

Sürekli istek duymayı beklemeyin:Erkekler her zaman ve sürekli cinsel istek duymazlar. Hormonlar, hastalıklar, ilaçlar, duygular, düşünceler, ilişkiye dair nedenler, sigara-alkol kullanımı ve stres gibi birçok faktör cinsel isteği azaltabiliyor.

Skora takılmayın: Cinsellik sadece rakamlardan oluşmuyor. Önemli olan fonksiyon anlamında sorun yaşamamak, iki taraflı keyif ve mutlu bir beraberlik yaşamak ve bunu tatmin hissaiyle tamamlamaktır.

“Olsun Bitsin” anlayışını bırakın:Sertleşme sorunu ve erken boşalma gelişmemesi için eşinize uyarılması için gereken süreyi mutlaka tanıyın.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR