Upuzun bir cinsellik yaşayabilirsiniz

Hem süre hem de performans açısından cinsel gücü artırmak hatta çoklu orgazmlar yaşamak mümkün.

Türkiye’de neredeyse her iki erkekten biri erken boşalma sorunu yaşarken uzun süren bir cinselliği hayal etmek size zor gelebilir. Ancak hem süre hem de performans açısından cinsel gücü arttırmak hatta çoklu orgazmlar yaşamak mümkün.

Orgazmla boşalma farklı mıdır?

Pek çok erkeğin düşündüğünün aksine erkeklerde orgazm ve boşalma birbirinden farklı süreçler. Aslında boşalma iki aşamalı bir refleks. Boşalma sürecinin ilk aşamasında prostat ve çevre bezler kasılıyor. Prostat ve diğer bezlerin sıvıları ile meniyi oluşuyor. İkinci aşamada ise penis çevresindeki kaslar ritmik bir şekilde kasılarak meninin idrar kanalından dışarı atılmasını sağlıyor. Orgazm hissi ise boşalmanın ilk aşamasında oluşan kasılmaların verdiği duygu. Ancak bu hissin hemen devamında boşalma gerçekleştiğinden erkekler orgazmla boşalma hissini ayırt edemiyor. Oysa bir erkek orgazm olduğu halde boşalmayabiliyor. Boşalma refleksini kontrol etmeyi öğrenen erkekler boşalmayı ikinci aşamaya gelmeden durdurabiliyor. Böylece orgazm hissini uzatıp, hatta bir seferde birden fazla kez orgazm yaşayabiliyor. Kısacası erkeklerin multi-orgazmik olmaları mümkün.

Haberin Devamı

Uzun süren bir seks için neler gerekli?

Kaliteli ve kaybolmayan sertleşme

Boşalmayı geciktirme/ Boşalma kontrolü

Optimal testosteron seviyeleri

Cinsel kasların yönetimi

Yüksek konsantrasyon

lRahat ve gergin olmayan bir ruh hali

İstekli ve motive bir partner

Size özel bir yol haritası

Boşalma hissini kontrol etmek güç ancak imkansız değil. Öncelikle cinsel fonksiyonlarınızın tam güç çalıştığından emin olun.

Boşalma sürenizi kontrol edemiyorsanız ve erken boşalıyorsanız testosteron ve tiroit gibi hormonların profili, boşalma refleksini kontrol eden kasların muayenesi gibi incelemeler gerekebilir. Önce organik tetkikleri tamamlayın.

Boşalmayı kontrol ederken sertleşmeyi kaybedebilirsiniz. Uyarılma devam ettiğinde ise tekrar sertleşerek ilişkiyi sürdürebilirsiniz. Ancak hormonlarda veya penisin lokal damar/sinirlerinde sorun varsa ikinci sertleşmeyi elde etmeniz zorlaşır. Sertleşmeyi sürdürmede veya tekrar sertleşmede sorun yaşıyorsanız medikal yardım alın.

Boşalma hissini kontrol etmede ilk adım aşk kaslarını eğitmektir. Önce tuvalette idrarınızı tutup bırakarak kasların yerini tayin edin. Sonra boş mesane ile uzanır durumdayken aşk kaslarınızı 3-5 saniye kuvvetlice kasıp gevşetin. Kasarken nefes alın, gevşetirken nefes verin. 5 saniye dinlenip çalışmayı tekrarlayın. Yavaş yavaş arttırarak çalışmaları günde 3-4 kez 10’ar tekrara çıkın. Bu kasları klinik ortamda daha hızlı şekilde biofeedback sistemleri kullanarak güçlendi-rebiliyoruz.

Bireysel olarak boşalma refleksini kontrol etmeyi öğrendikten sonra cinsel ilişki sırasında eşle aynı çalışmayı deneyin.

Boşalma kontrolü size ne sağlar?

Cinsel birliktelik daha uzun sürer.

Kısa ve hızlı cinsellik yerine daha yoğun ve keyifli bir seks ritüeli sağlanır.

Boşalma en son oluştuğu için ikinci bir sertleşme sağlama stresi oluşmaz.

Eşinizin orgazm olması için daha fazla süre kalır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR