2017 cinsel sağlık takvimi

Cinsel sağlığı etkileyen pek çok faktör var. Damar yapısı, cinsel kaslar, eşinizle ilişki kaliteniz... Bu yüzden sizin için bir cinsel sağlık takvimi hazırladık. Değişiklikler yapmak istiyor ancak motive olamıyorsanız gelin birlikte 2017’yi en ateşli yılınız yapalım!

Ocak Risklerinizi listeleyin

Cinsel güç biyolojik ve psikolojik potansiyelinize bağlı. Bu nedenle yeni yılda ilk iş cinsel gücünüzü etkileyen tüm hastalıklarınızı, ilaçlarınızı, yaşam tarzınızı, depresyon-endişe-aşırı stres-ilişki sorunları gibi sıkıntılarınızı bir gözden geçirin, listeleyin. Risklerinizin çok olduğunu düşünüyorsanız bir cinsel sağlık kontrolünden geçin.

Şubat Cinsel check up yaptırın

Cinsel bölgelere giden damarlar çok küçük olduğundan genel sağlık sorunları, ilk olarak cinsel problemler şeklinde ortaya çıkabiliyor. Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde 3-5 yıl içinde kalp-damar sorunları görülüyor. Cinsel isteksizlik çeken erkeklerde 5 yıl içerisinde diyabet ve kalp hastalıklarına yakalanma riski artıyor. Yeni yılda riskleriniz varsa mutlaka cinsel bir check up yaptırın.

Haberin Devamı

Mart Libidoyu ateşleyin

Eğer libido kaybı, sertleşme sorunu, moralsizlik, sinirlilik, göbeklenme düşüş gibi şikayetler yaşıyorsanız kanda erkeklik hormonlarının kontrol edilmesi ve eksiklik durumunda hormon yerine koyma tedavilerinin uygulanması gerekebilir. Testosteron takviyeleri hem cinsel isteği ateşliyor, hem de sertleşme kalitesinde ve boşalma süresinde artış yaratıyor.

Nisan Penis damarlarını güçlendirin

Penis damarları erkek vücudunun en küçük damarları arasında. Bu nedenle yüksek kan şekeri, kolesterol fazlalığı, tansiyon ile sigara, aşırı alkol, sağlıksız beslenme, kilo fazlalığı gibi problemler ilk etkilerini penis damarlarında gösteriyor. Sertleşme kalitesi düşüyor. Penis şok dalga tedavileri ile var olan damarsal yetmezlik, sinir ileti kusurları ve cilt yaşlanması geri dönüştürülebiliyor. Yeni damar-sinir ve cilt dokusu (kollajen-elastin) gelişimi destekleniyor.

Mayıs Orgazmik diyete başlayın

Kilo ve yağ fazlalığı vücutta testosteronu düşürerek libido kaybı ve sertleşme sorunu yaratıyor. Yaz öncesi fazla kilolardan kurtulmak cinsel güç açısından önemli. Testosteron artırıcı, orgazmik bir beslenme planı öneriyoruz.

Haberin Devamı

Haziran Erken boşalmaya dikkat

Cinsel bölgeyi bir ağ tabakası gibi çevreleyen kas yapısı erkek cinselliğinde çok önemli... Bu kaslar aşırı az veya çok çalıştığında idrar kaçırma, prostat enfeksiyonları, cinsellikten zevk alamama görülüyor. Erken veya geç boşalma da oluşabiliyor. 15-45 dakikalık pelvik biofeedback çalışmaları sayesinde bu kaslar ile peniste boşalma ve sertleşmede görev alan kavernöz kası yönetmeyi öğrenmek mümkün.

Temmuz Cinsel hislerinizi artırın!

Cinsel bölgeye giden sinyaller sinirlerde sorun olduğunda hedefine ulaşamıyor. Nörolojik durum hakkında bilgi veren bu yeni testlerle, erkeklerde erken veya geç boşalma sorunları tespit edilebiliyor. Diyabet, MS gibi sorunlarda, pelvik bölge travma ve ameliyatlarında bölge hislerinin ölçülmesi önem taşıyor.

Ağustos Penis fit gözüksün

Haberin Devamı

Cinsel bölgede oluşan yağ birikimi penisin olduğundan küçük gözükmesine, kasların gevşemesine ve performansın düşmesine yol açıyor. İşte özel stimulasyon teknikleri ile seçilmiş kas bölümlerinin güçlendirilmesi ve yağ dokusunun azaltılması sağlanabiliyor. Ek olarak bölgesel incelme sağlanıyor ve metabolizma hızlandırılıyor. Sonuç daha kaliteli ve hacimli sertleşme!

Eylül Hücreler nefes alsın

Tatil dönemi sonrasında şehir yaşamına adapte olmak kolay değil. Bunun için ozonu deneyin. Aktif oksijen molekülü olarak uygulanan ozon gazı tedavileri anti-aging'te ve cinsel bölge gençleşmesinde kullanılabiliyor. Özellikle diyabet, damar sorunları, enfeksiyonlar, aşırı stres gibi nedenlerle cinsel sorun yaşayanlarda destek oluşturuyor. Doku oksijenlenmesi artınca cinsel bölgeyi besleyen damarların, sinirlerin, kasların ve dokuların optimal çalışıyor.

Ekim Güç ameliyatları zamanı

Sonbaharda sizi mutsuz eden penis hacim / boyut yetersizlikleri, penis eğriliği ve penis protez gibi ameliyatlar için doğru zaman. Rahat bir nekahet dönemi geçirebileceğiniz bu süreçte hem görüntü hem de işlev olarak penisi yenileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kasım Prostatı kontrol ettirin

Prostat büyümesi, prostat iltihapları veya prostat kanseri erkeklerde cinsel performansı en sık düşüren sorunların başında geliyor. Bu problemleri dikkatle takip etmek, prostat büyümesinde gerektiğinde cinselliği daha az etkileyecek lazer tedavilerini veya prostat kanserinde cinsel sinirlere ve damarlara en az hasarı yaratacak ameliyatları seçmek cinsel başarıyı yükseltiyor.

Aralık Performansa orman havası...

Şehir yaşamı ve hava kirliliği havada normalde bulunan oksijen seviyelerinden çok daha düşük miktarda oksijen alınmasına yol açıyor. Doku ve organ oksijenlenmesi azalıyor. Erkek vücudunun en hassas sistemi olan cinsel fonksiyonlarda yaşlandırıcı bir etki ortaya çıkıyor. Akciğerlere daha fazla oksijen ulaşmasını sağlayan tedaviler ile vücut dokularına giden oksijen miktarını artırılabiliyor. Uzuvlara giden kan akışı arttığında penis ve çevresindeki dokular da canlanıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR