Performansı ameliyatla düzeltmek mümkün

Sertleşme sorunu erken boşalmayı, erken boşalma da cinsel hayatı zedeliyor...Kendi kendinize tedavi uygulamayın.

Sonbahar-kış aylarında performans ameliyatlarına ilgi artıyor. Gerçekten de performansta radikal bir güç artışına ihtiyaç duyan erkeklere sunduğumuz ameliyat seçenekleri var. Yani seks performansını ameliyatla düzelmek mümkün.

Mutluluk çubuğu dışarıdan gözükmez

Günümüzde sertleşme sorunun tedavisinde ilk tercih olarak ilaçlara ve diğer ameliyat dışı yöntemlere öncelik versek de, cerrahi girişimin gerekli olduğu bir hasta grubu var. Mutluluk çubuğu olarak bilinen penis protezleri sertleşme sorununu böyle durumlarda tamamen tedavi ediyor. Bu tedavi ile gençlik dönemindeki kalitede sertleşmelere sahip oluyor ve cinsel ilişkiyi kolaylıkla sağlıyorsunuz. Penis protezleri vücudunuzda kalıcı olduğundan, cinsel isteğinizin olduğu her an, cinsel ilişkiyi başarıyla gerçekleştirebiliyorsunuz. Sertleşme olup olmayacağı kaygısı da olmuyor. Protezler cinsel ilişki sırasında eş ile hiçbir zorluk veya sıkıntı yaratmıyor. Özellikle pompalı ve bükülebilir tip protezler seçildiğinde, dışarıdan fark edilmiyor. Daha çok orta yaşlardan itibaren uygulasak da genç şeker hastalarına, doğuştan anatomik bozukluğu olanlara, travma geçirenlere ve buna benzer organik sorunlar yaşayan gençlere de uygulayabiliyoruz. Bu tedavi spermin boşalmasına ve dolayısı ile çocuk sahibi olmaya da engel değil. Tabii protez kalıcı bir ameliyat olduğundan dikkatle karar verilmesini ve gerçekten gerekli olan durumlarda uygulanmasını öneriyoruz.

Haberin Devamı

Protezler cinsel ilişki sırasında hiçbir sıkıntı yaratmıyor.

Penisi büyütmek imkansız değil

Penis büyüklüğü erkekten erkeğe değişiyor. Yapılan çalışmalar penis boyunun ortalama 11-16 cm arası değişebildiğini gösteriyor. Yumuşak haldeki penisin uzunluğu 7 cm ve altında ise penis yetersiz boyutta kabul ediliyor. Penis boyunuz cinsel ilişkiye girmenize imkan sağlamıyor veya penisiniz tıbbi açıdan yetersiz boyuta sahipse o zaman penis büyütme ameliyatlarından yararlanabilirsiniz. Penis büyütme ameliyatları esas olarak iki tip cerrahi işlemin bir arada yapılmasıyla tamamlanıyor. Birinci işlemde penisin boyu uzatılırken, ikincisinde kalınlığı artırılıyor. Genelde bu iki işlem aynı cerrahi operasyonda tamamlanıyor. Genel anestezi altında yapılıyor. Cerrahi işlemin tipine göre 40 dakika ile 2 saat arasında sürebiliyor. 4-8 hafta sonra normal cinsel yaşama dönülebiliyor.

Haberin Devamı

Peyronie hastalığına dikkat edin

Penis eğrilikleri doğuştan veya sonradan meydana gelebiliyor. Sonradan gelişen penis eğriliklerinin arasında en yaygın olanı Peyronie hastalığı. Bu hastalıkta peniste plak tarzında sert alanlar meydana geliyor ve plakların yerine göre penis eğriliyor. Sertleşme anında ağrı ve acı oluşabiliyor. Sertleşme fonksiyonu bozulabiliyor. Penisinizde eğrilik ve ağrı şikayetlerini ilk yaşamaya başladığınızda, ilaç tedavisi ve penis ütüsü gibi yeni teknolojiler ile takibiniz yapılıyor. Yaklaşık bir yıl boyunca penis eğriliği şikayetleriniz devam ediyorsa ve eğrilik yaklaşık üç aydır değişmediyse o zaman cerrahi işlemler için uygun bir aday kabul ediliyorsunuz. Burada amaç, tatminkar bir cinsel ilişki yaşamanızı engelleyen, size ve partnerinize acı veren, psikolojik olarak sizi yetersiz hissettiren eğrilikleri yok etmek. Yine penisin cinsel ilişki sırasında değişik pozisyonlarda maruz kaldığı travmalar veya aşırı zorlanmalar nedeniyle de penis kırılması olarak bilinen doku yırtılmaları oluşabiliyor. Bu durumda da özel cerrahi teknikler ile bu eğikliğin düzeltilmesi de mümkün.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR