Gazete Vatan Logo

Prima'dan Uzman Kurulu

Türkiye’nin lider bebek bezi markası Prima, anne ve anne adaylarının hamilelik dönemi ve sağlıklı bebek gelişimi konularında merak ettikleri tüm sorulara yanıt vermek ve düzenli olarak bilgi paylaşmak amacıyla, farklı alanlardan Türkiye’nin önde gelen profesyonellerini bir araya getiren Prima Uzman Kurulu’nu hayata geçiriyor.

Çeşitli etkinlikler, internet üzerinden online chat, Prima’nın web sitesi www.prima.com.tr ve Facebook sayfası www.facebook.com/primadunyasi gibi birçok kanal yoluyla yazılı, görsel ve sosyal medya ile annelerle buluşacak olan Prima Uzman Kurulu; İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Vural, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir, Beslenme Danışmanı Dr. Yasemin Bradley, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Çepni, Uzman Pedagog ve Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sevil Yavuz, Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Aydın’dan oluşuyor.

Prima Uzman Kurulu; sağlıklı bebek gelişiminin evrelerinden yeni doğan bebeklerde cilt bakımına, bebeklerin tuvalet eğitiminden oyunun bebeğin duygusal gelişimindeki rolüne, lohusa anneler ve bebekler için doğru beslenmeden hamilelik döneminde dikkat edilmesi gereken noktalara kadar birçok konuda anne ve anne adaylarını aydınlatmayı hedefliyor.

Prima Uzman Kurulu, ilk kez Prima Premium Care’in ana sponsorluğunda Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda anne ve anne adaylarıyla buluştu.

Prima Premium Care’den Yeni Islaklık Göstergesi

Prima’nın son 25 yıldaki en yenilikçi ürünü olan Prima Premium Care, artık ıslaklık göstergesi taşıyor. Bez üzerinde yer alan gösterge, bez sıvı ile temasa geçtiğinde sarıdan mavi renge dönüşüyor. Anne ve babaların görüşleri doğrultusunda ve pediatri ve dermatoloji uzmanlarının işbirliğinde geliştirilen yeni ıslaklık göstergesi, ebeveynlere bezi ne zaman değiştirmeleri gerektiği konusunda yardımcı oluyor ve böylece bebeklerin cildi kuru ve sağlıklı kalıyor.

Bebeklerin cilt bakımı ihtiyaçlarını tamamıyla karşılayan ve hassas ciltlerine tam koruma sağlayan Prima Premium Care; “ultra kuruluk”, “ultra koruma”, “ultra uyum”, “ultra rahatlık” ve “ultra incelik” özellikleri ile bebeklerin hassas ciltleri için 5 yıldızlı cilt koruması sunuyor.

Haberin Devamı