Gazete Vatan Logo

Prim borcu olan emekliye kredi

DenizBank, Emekliler Günü’nü avantajlı ürün ve hizmetleriyle kutluyor. Prim borcu olan emekliye 4 ay ertelemeli kredi sunan banka, 450 liraya varan nakit kazanma şansı da veriyor.

Prim borcu olan  emekliye kredi

DenizBank, emekli maaşını 3 yıl boyunca kendisinden alma sözü veren emeklilere 450 TL’ye varan nakit kazanma fırsatı sağlamanın yanında emekli tanıdıklarını DenizBank’a yönlendiren herkese, yönlendirdikleri kişi başına 100 TL nakit hediye kazanma avantajı sunuyor. Bununla birlikte, prim borcu olanların borcunu ödeyerek emeklilik hakkı imkanı sağlayan 4 ay ödeme ötelemeli kredi ürünü sunan banka, Türkiye genelinde yaptığı marka işbirlikleri ve indirim kampanyaları ile de emeklilerin hayatına değer katıyor. Türkiye’deki tüm DenizBank şubelerinden öncelikli hizmet alabilen emekliler, 6 bin DenizBank ve PTT ATM’sinin yanı sıra, yurt dışındaki tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme işlemi yapabiliyor.

Emekli Akademisi

Emekliler, DenizBank şubelerinde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirirken, kredi taleplerinde indirimli faiz oranlarından ve başka bankalardaki kredi borçları için de özel taksit ve vade avantajlarından faydalanıyor. Uzun yıllar çalışıp biriktirdiklerine, özel mevduat faiz oranları ile daha fazla değer katabiliyorlar. Banka, Genel Müdürlük binası Deniz Kule’de gerçekleştirdiği Emekli Akademi programı ile finansal okuryazarlıktan çini atölyesine, kuşaklar arası iletişimden teknoloji kullanımına kadar deneyimler sunuyor.

Haberin Devamı

Emekliler öncelikli

30 Haziran Emekliler Günü dolayısıyla tüm emeklilerin bu özel gününü kutladığını söyleyen DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, şöyle konuştu: “Bankamız 2023 yılında 100. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Türkiye Cumhuriyeti için hayati önem arz eden pek çok projenin ana finansörü konumunda bulunarak, ekonomik ve toplumsal kalkınmaya önemli ölçüde katkı sunuyor. Diğer yandan, yıllarca çalışmış, üretmiş ve ülkemizin yarınlarının inşasında önemli rol oynayan emeklilerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak da bizim için büyük bir öncelik. Türkiye’de 12 milyonun üzerinde emeklimiz bulunuyor ve emeklilere verilen değer, ülkelerin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri. Emeklilerimizin ihtiyaçlarını en iyi anlayan ve beklentilerini en doğru şekilde karşılayan banka olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Haberin Devamı

BONUS VEREN ilk kredi kartı
DenizBank, Türkiye’de sadece emeklilere özel tasarlanmış ilk kredi kartı Emekli Bonus ile de alışveriş taksitlendirme, harcamalardan bonus kazanma gibi emeklilerin hayatında fark yaratacak önemli avantajlar sunuyor. Söz konusu kart ile anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapılabiliyor.