Gazete Vatan Logo

Prestigio'dan Android KitKat'lı Yeni MultiPhone 5507 DUO

Uluslararası mobil cihaz ve tüketici elektroniği üreticisi Prestigio, Android 4.4 KitKat işletim sistemli yeni modeli MultiPhone 5507 DUO'yu tanıttı.

Prestigio'dan Android KitKat'lı Yeni MultiPhone 5507 DUO

Yeni Prestigio MultiPhone 5507 DUO, HD çözünürlüğe sahip geniş bir IPS ekran ile dört çekirdekli işlemcinin gücünü bir araya getiriyor. Prestigio MultiPhone 5507 DUO, gelişmiş kamera özellikleri, yüksek performanslı işlemcisi, uzun ömürlü pili ve çarpıcı netlikte ekranı ile yaratıcılığınızın sınırlarını ortadan kaldırıyor.

Prestigio EMEA Bölgesi Genel Müdürü Marek Horyl, Prestigio MultiPhone 5507 DUO hakkında yaptığı açıklamada yeni modelin güçlü bir akıllı telefon için en iyi örneklerden birisi olduğunu söyledi. “Yeni modelimiz, Android KitKat’ın verimliliği ile donanımsal gücün başarılı bir birleşimini sunuyor” diyen Horyl, çift SIM kart desteğinin ve önyüklü Prestigio uygulamalarının yeni MultiPhone 5507 DUO’yu gerçek bir başrol oyuncusu yapacağını belirtti.

Öncelikle Prestigio MultiPhone 5507 DUO Teknik Özelliklerine kısa bir gözatalım

İşlemci: 4 Çekirdekli Qualcomm MSM8212 (1.2 GHz)
Bellek: 1 GB
Depolama Alanı: 8 GB + 32 GB’a kadar microSD kart desteği
Ekran: 5 inç, HD (720X1280 piksel) çözünürlük, IPS, Gorilla Glass 2
Kameralar: 8 MP Arka \ 2 MP Ön
İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
Pil: 2000 mAh

Haberin Devamı

Prestigio MultiPhone 5507 DUO ile aşağıdaki uygulama ve servisler önyüklü olarak geliyor;

MultiCloud: Prestigio kullanıcılarına özel 1 yıl ücretsiz 200GB ultra güvenli bulut depolama alanıOfficeSuite Pro: Dünyanın 1 numaralı mobil doküman düzenleme uygulamasıeReader Prestigio: Çevrimiçi bir kütüphane de içeren e-kitap okuma uygulamasıNavitel Navigator: Araçlar için navigasyon uygulamasıMcAfee Antivirus: Ödüllü mobil güvenlik uygulamasıMultiStore Prestigio: Prestigio cihazınında kullanmanız için özenle seçilmiş çeşitli uygulamalara kolay erişim sağlayan uygulama mağazası

KAYNAK : Teknolojioku.com - Prestigio’dan Android KitKat'lı Yeni MultiPhone 5507 DUO

CNN muhabirleri Microsoft Surface 3'leri bakın ne için kullanıyor