Gazete Vatan Logo
Magazin Prenslerin yıldız savaşı

Prenslerin yıldız savaşı

İngiltere Kraliyet Ailesi’nden Prens Harry ve Cambridge Dükü Prens William, ‘Star Wars’ (Yıldız Savaşları) serisinin son filmi ‘Stars Wars: The Last Jedi’nin Avrupa galasına katıldı

Prenslerin yıldız savaşı

‘Star Wars: Last Jedi’ (Yıldız Savaşları: Son Jedi) filminin Avrupa galası İngiltere’nin başkenti Londra’da yapıldı. Royal Albert Hall’da düzenlenen etkinliğine filmin oyuncuları Daisy Ridley, Mark Hamill, Boyega, Laura Dern ve Gwendoline Christie’nin yanı sıra İngiltere’nin veliaht prensleri William ve Harry de katıldı. Prens William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Prens Harry’nin nişanlısı oyuncu Meghan Markle’ın galada olmaması ise dikkat çekti.

Filmde oynadılar iddiası

Geçen yıl filmin çekildiği Londra’daki Pinewood Stüdyoları’nı ziyaret eden Harry ve William’ın, filmde gizlice ‘fırtına askeri’ rolünü oynadıkları öne sürülmüştü. Birleşik Krallık’ta yayın yapan BBC Radio 4’e konuşan İngiliz oyuncu John Boyega ise iki prensin filmde rol aldığını doğrulamış, ancak onların oynadığı sahnelerin son düzenlemelerde çıkarılmış olabileceğini söylemişti.