Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel yeni sezona ne zaman başlıyor?

Poyraz Karayel yeni sezona ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarının 2 sezondur hız kesmeden devam eden dizisi Poyraz Karayel 3. sezonuna bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin yeni sezonunda neler olacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı. Peki yeni sezonda Poyraz ölüyor mu ? İşte merak edilen detaylar ile Poyraz Karayel...

Poyraz Karayel yeni sezona ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel 3. sezona başlamaya hazırlanıyor. Güçlü kadrosu ilgi çekici senaryosu ile hayran kitlesi oluşturan Poyraz Karayel yeni sezonda izleyiciyi hangi olayların içine sürükleyecek? 3. sezon hangi tarihte başlıyor? İşte detaylar ve Poyraz Karayel...

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Ataberk Mutlu, Hare Sürel, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan ve İsmail Düvenci’nin paylaştığı; yapımcılığını Limon Film’in, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın, senaristliğini ise Ethem Özışık ve Uygar Şirin’in üstlendiği yapım, 20 Ağustos’ta 3. sezon çekimlerine start verecek.

POYRAZ KARAYEL HANGİ TARİHLERDE SEVENLERİ İLE BULUŞUYOR?

Müthiş bir sezon finali ile ekranlara veda eden Poyraz Karayel yeni sezon ne zaman başlayacak çok merak ediliyor. Henüz kesin bir açıklama yapılmasa da yeni sezon tarihi ile ilgili birçok tahmin yürütülüyor ve geçmiş sezon başlangıç bilgileri üzerinde duruluyor. 21 Eylül'de başlayacağı düşünülen Poyraz Karayel'in tarihi netleştiğinde haber ayrıntılarında bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

POYRAZ YENİ SEZONDA ÖLÜYOR MU ?

Poyraz içi rahat bir şekilde emniyete teslim oldu. Fakat Neşet'in hapisten kaçtığını duyunca büyük bir şok yaşadı ve hapisten kaçmaya çalıştı. Poyraz'ın vurulmasıyla sezon finali yapan diziyle ilgili birçok kişi 3. sezon da Poyraz ölecek mi sorusunun yanıtını merak etti. Bu sorunun yanıtı Poyraz Karayel 3. sezon başladığında netlik kazanacak. Boris oğlu Sergei'nin vurulduğunu duyar duymaz büyük bir üzüntü yaşadı. Boris Sergei'nin intikamını almak için harekete geçti. Poyraz her ne kadar Sergei'nin ölümüyle ilgili delilleri temizlese de Boris bu işin peşini bırakmamak da kararlıydı.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayşegül olayı kimseye anlatmayarak gizli bir plan kurdu. Ayşegül'e olayı belli etmeden adım adım üstüne gitmeye başladı. Zülfikarlar sayesinde imalathanenin yerini öğrenen Poyraz bu bilgiyi savcıyla paylaştı. Savcıdan bunun karşılığında kendi davalarıyla ilgili takipsizlik kararı istedi. Savcı herkesi şaşırtacak bir hareket yaparak Poyraz ve Bahri'nin adamlarının gözaltına alınmasını emretti. Olayların içindeki herkesin tek çaresi Meltem'in evine sığınmaktı. Öte yandan iyice köşeye sıkışan Neşet yurtdışına kaçmaya karar verdi. Yanında sürpriz bir isimi de götürmek için harekete geçen Neşet'i Poyraz durdurmaya çalıştı. İhsan yaptıklarından sonra yakalanıp hapse atıldı. Fakat İhsan burada da rahat durmamaya kararlıydı. Neşet'e bir yolunu bulup savcıyla Ayşegül'ü iş birliği yaptığını söylemek için harekete geçti. Öte yandan Poyraz Neşet'in gerçek yüzünü Ayşegül'e göstermek istedi. Ayşegül'ün bu konuda ikna olmaması Poyraz'ı çıldırttı. Ayşegül savcıyla anlaşmasından ötürü istemeden de olsa Neşet'in yanında olmaya devam etti. Ayşegül farkında olmasa da Neşet ona ve Poyraz'a büyük bir sürpriz hazırlamaya başladı.

Haberin Devamı