Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında şok! - İzle

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında şok! - İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Poyraz Karayel son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde..

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Poyraz Karayel'de silahlar çekildi! Bahri, Zafer'i hedef aldı... Ancak bu işin içinde sadece Bahri yok!

Poyraz ve Ayşegül birlikteliğini öğrenen Bahri Baba bu duruma çok kızmıştır ve Poyraz’a tek bir seçenek sunar. O da, 24 saat içinde hem Ayşegül’ü hem de Sinan’ı unutup şehri terk etmesidir. Aksi taktirde hayatı tehlike altına girecektir.

Ayşegül bu duruma isyan eder ama bir o kadar da çaresizdir. Ayşegül ve Poyraz Sinan’ı da alıp beraber kaçmaya karar verirler ama vakitleri çok kısıtlıdır.
Zafer ise diğer mafya babalarını toplayıp korkunç bir karar alır. Hayatı tehlikede olan artık sadece Poyraz değildir. Bahri için canını tehlikeye atan Poyraz, yaşam mücadelesi verdi...