Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Poyraz için kendi canı ve Sema’nın canı arasında bir seçim yapma kararı aldı. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Poyraz için kendi canı ve Sema’nın canı arasında bir seçim yapma kararı aldı. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an habermizde olacak..

POYRAZ KARAYEL BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz için kendi canı ve Sema’nın canı arasında bir seçim yapma zamanıdır.

Zafer’le birlikte görünen Sema, Bahri’nin hedefindedir. Zafer bu durumu kullanmak için Mümtaz üzerinden içinde Songül’ün de olduğu büyük bir komplo kurar.

Diğer yandan Sema, Poyraz hakkındaki şüphelerini güçlendirecek delillere ulaşmıştır. Açığa çıkmak üzere olan Poyraz’ın tek şansı Sema’ya kurulan komploya katılmaktır. Poyraz için kendi canı ve Sema’nın canı arasında bir seçim yapma zamanıdır.

Ayşegül, Babasının Yanındaki Köstebeğin Peşine Düşüyor

Ayşegül’ün Bahri’nin yanındaki birinden şüpheleniyor olması Poyraz’ı büyük bir paniğe sürüklemiştir. Ayşegül her şeyi babasına anlatma telaşındayken Poyraz da onu engellemek ister.

Mümtaz’ın kendisini kandırdığını düşünen Poyraz Mümtaz’ın peşine takılır. Zafer tarafında ise Poyraz’a oynanan plan tutar. Poyraz bir kez daha ölümle burun buruna gelirken Ayşegül’ün de Zafer’i çok acayip biriyle görmesi işleri iyice karıştırır.

Haberin Devamı