Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? -İzle

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? -İzle

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Poyraz Karayel'de son bölümde Poyraz ve Begüm’ün kavgalarından bunalan Sinan’ın okuldan kaçıp Ayşegül’e sığınmıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Poyraz Karayel 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Poyraz Karayel'de son bölümde Poyraz ve Begüm’ün kavgalarından bunalan Sinan’ın okuldan kaçıp Ayşegül’e sığınmıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Poyraz Karayel 8. Bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

POYRAZ KARAYEL BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel'de son bölümde neler yaşandı?

Poyraz ve Begüm’ün kavgalarından bunalan Sinan’ın okuldan kaçıp Ayşegül’e sığınması, Begüm ve Poyraz’ı bir kez daha gerer. Özellikle Sinan’ın Ayşegül’le kurduğu sıcak ilişki Begüm’ü iyice sinirlendirmektedir. Begüm ise Sinan’ı Ayşegül’den uzat tutmak için Poyraz’la yakınlaşmaya karar verir.

Sema ise babasının katilinin Bahri olduğunu öğrenince dünyası yıkılmış ve büyük bir hata yapmaya doğru sürüklenmeye başlamıştır. Aynı anda Sadrettin ve Songül de işledikleri cinayetten yakayı ele verir. Öte yandan Ayşegül hastanede Zafer’i ziyaret için gittiğinde Zafer hakkındaki sır gerçeği öğrenir. Üstelik öğrendiği tek şey o değildir. Bahri’nin yanında bir hain olduğunu da öğrenmiştir. Poyraz için sıkıntılı günler kapıdadır.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 17. bölümde neler olmuştu:
Begüm’ün dönmesiyle mutluluk hayalleri alt üst olan Ayşegül ve Poyraz; Sinan’ı tekrar kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Begüm de oğlu için savaşmaya hazırdır. Bahri’nin uyuşturucu yüzünden hapse atılması herkesin planını bozarken Bahri’yi kurtarma operasyonu yine Poyraz’ın üzerine kalır ve Zafer’e tuzak kurulur. Bir taraftan Poyraz ile eski defterleri açıp hesaplaşırken diğer taraftan da Ayşegül’e kötü bir sürpriz hazırlayan Begüm, Ayşegül’ü çok zor bir durumda bırakır. Ayşegül ve Poyraz bir kez daha büyük bir sınav verecektir.