Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel'de yeni bölümde işler karışıyor!-izle

Poyraz Karayel'de yeni bölümde işler karışıyor!-izle

Kanal d'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Poyraz Karayel 18.bölüm kaldığı yerden devam ediyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümde Poyrazı ne gibi süprizler bekliyor! Poyraz Karayel 18.bölüm ve detaylar haberimizde...

Kanal d'nin son zaman beğeni ile izlenen dizilerinden biri olan Poyraz Karayel 18.bölüm ile seyirsinin karşısına çıkıyor. Poyraz Karayel dizisinde yeni bölümde Poyraz, Ayşegül ve Begüm arasında sular durulmuyor. Sinan’ın okuldan kaçıp Ayşegül’e sığınıyor.

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Poyraz Karayel 18.bölüm özeti

Poyraz ve Begüm’ün kavgalarından bunalan Sinan’ın okuldan kaçıp Ayşegül’e sığınması, Begüm ve Poyraz’ı bir kez daha gerer. Özellikle Sinan’ın Ayşegül’le kurduğu sıcak ilişki Begüm’ü iyice sinirlendirmektedir. Begüm ise Sinan’ı Ayşegül’den uzat tutmak için Poyraz’la yakınlaşmaya karar verir.

Sema ise babasının katilinin Bahri olduğunu öğrenince dünyası yıkılmış ve büyük bir hata yapmaya doğru sürüklenmeye başlamıştır. Aynı anda Sadrettin ve Songül de işledikleri cinayetten yakayı ele verir. Öte yandan Ayşegül hastanede Zafer’i ziyaret için gittiğinde Zafer hakkındaki sır gerçeği öğrenir. Üstelik öğrendiği tek şey o değildir. Bahri’nin yanında bir hain olduğunu da öğrenmiştir. Poyraz için sıkıntılı günler kapıdadır.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 18.bölüm fragmanı izle

İlker Kaleli
Poyraz Karayel
Hayatı boyunca tutunacak bir dal aramış ama başaramamış. Siz onu bir serseri gibi göreceksiniz ama ondaki yürek kimsede yok. Sadece gününde değil. Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra, hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu. Bir yandan tek aşkı Ayşegül. Yanına girdiği mafya babası Bahri. Amiri Mümtaz. Bütün dünya birleşmiş Poyraz'ın üzerine gelmektedir. Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır.
Burçin Terzioğlu
Ayşegül
Poyraz'ın aşkı. Bahri'nin kızı. Babasının karanlık dünyasından nefret ettiğinden, onunla görüşmeyi uzun zamandır reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş ama dünyasına kimseyi sokmamıştır. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı, Poyraz'ın gelmesiyle tekrar alt üst oluyor.
Ataberk Mutlu
Sinan Karayel
Poyraz'ın dünya tatlısı oğlu. Zeki, sevimli ve konuşkan. Küçük yaşlarda anne babasının boşanması onu da etkilemiş. Pek arkadaşı yok. Okulu sevmez. Yalnız bir çocuk. Hayatta herkesten çok babasını seviyor.

Haberin Devamı