Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında büyük şok! İzle

Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında büyük şok! İzle

Poyraz Karayel heyecan verici yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Son bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen Poyraz Karayel'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Poyraz Karayel yeni bölümde şok gerçek ortaya çıkıyor. İşte detaylı bilgiler...

Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanında büyük şok! İzle

Kanal D'de başrollerini, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 51. bölüm fragmanında atılan Tokat olayları alevlendirecek. Heyecanla beklenen yeni bölüm bu çarşamba saat 20:00 da Kanal D ekranında olacak.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE YAŞANAN GELİŞMELER

Bahri'lerin eline düşen Adil yolun sonuna gelmiştir. Bahri, Adil’i en korktuğu şekilde öldürmeye karar verir; canlı canlı toprağa gömerek.

Poyraz ve Ayşegül nihayet normal bir hayata dönüyor olmanın mutluluğu içindedir. Fakat çok romantik başlayan geceleri hastanede biter, üstelik hastanede hiç beklenmedikleri kişilerle karşılaşacaklardır.

Neşet ise herkesten gizlediği planında adım adım ilerlemeye devam eder. Planının şimdiki aşamasında hedefindeki isim Sadreddin’dir.Peki planının asıl amacı nedir? Yeni bölümde ortaya çıkacak.

POYRAZ KARAYEL KADROSU
Yapım: Limon Film
Yapımcı: Hayri Aslan
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı
Senaryo: Ethem Özışık
Sanat Yönetmeni: Serkan Özer
Oyuncular: İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)
İlker Kaleli kimdir?
İlker Kaan Kaleli (d. 11 Mayıs 1984) Istanbul doğumlu Türk sinema ,dizi oyuncusu.
İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.
Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır. Ayrıca Poyraz Karayel dizisinden tanıştığı Burçin Terzioğlu ile aşk yaşamaktadır.
Burçin Terzioğlu kimdir?
Burçin Terzioğlu (d. 9 Mart 1980, İstanbul), Türk oyuncu.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynamıştır.
Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. 2015'ten Beri Poyraz Karayel dizisinde başrol oynamakta. Ayrıca Poyraz Karayel dizisinde tanıştığı, İlker Kaleli ile aşk yaşamaktadır.

Haberin Devamı