Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel başlıyor

Poyraz Karayel başlıyor

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, başrollerini Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum, Funda Eryiğit, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Hare Sürel, Ayda Aksel,Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba, Gülçin Hatıhan, Fatih Dönmez, Ozan Çolak’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi “Poyraz Karayel” bu akşam yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Poyraz Karayel’in ölümünün üzerinden iki yıl geçmiştir. Poyraz’ın yokluğu en başta Ayşegül olmak üzere herkesi derinden sarsmış, hayatlarını altüst etmiştir. Evlatlarını peş peşe yitiren Bahri Umman artık daha katı biri olmuş, keskin kararlar vermektedir. Zülfikar ise ağabeyinin öldüğüne bir türlü inanmayan, bu takıntısı hem ilişkilerini hem de sağlığını tehdit eden Meltem için endişelidir.

Poyraz’ın yokluğunda dibe vuran Ayşegül karanlık günleri Çınar Saygıner’in sabırla uzattığı eli tutarak atlatmaya çalışmaktadır. İkili evliliğe doğru ilerlerken Çınar’ın ağabeyi Yavuz da kendi işleri için Bahri ve Sadreddin’le ortak olmaya karar verir. Anneleri Nevra ise bir mafya ailesiyle dünür olmaktan memnun değildir. Çınar ve Ayşegül’ün uğradığı saldırı endişelerini körükler.

Haberin Devamı

Ancak her şeye rağmen Çınar ve Ayşegül, hayatlarının en önemli kararını vermiş, yepyeni bir hayata başlamak üzeredirler...