Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 9.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 9.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Poyraz Karayel 9.bölüm fatagmanında neler oluyor? Poyraz Karayel 9.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz burada olacak

Poyraz Karayel 9.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel son bölümümde heyecan doruktaydı. Peki Poyraz Karayel 9.bölüm fragmanında neler olacak? Poyraz Karayel 9.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı
Poyraz Karayal’in son bölümünde Ayşegül, Sema’yı oyunuyla Poyraz’ın aslında babası Bahri’nin yanında şöför olarak çalıştığını öğrenmiş ve babasının yanında Poyraz’la çok iyi bir karşılaşma yaşamıştı.
Bahri Baba ise, oğlu Sadrettin’in kendisinden saklanan Kulaksız’ın oğlunu öldürme olayını tesadüfi bir şekilde öğrendi. İçinde cinayet anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin olduğu cd yanlışlıkla Bahri Baba’ya ulaştı.
Görüntüleri izleyen Bahri Baba, oğlunun cinayetleri işleyen kişi olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Bugüne kadar oğlu ve en güvendiği adamlarının kendisine büyük bir yalan söylediğini anlayan Bahri, bunun acısını 8. bölümde oğlu Sadrettin ve adamlarından çıkarıyor.

Haberin Devamı