Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanında Eda, Nevra ile işbirliği yapıyor!

Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanında Eda, Nevra ile işbirliği yapıyor!

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Poyraz Karayel 76. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akiam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel dizisinde Eda, Nevra Sayguner ile işbirliği yapıp kızına kavuşmak için mücadele eder. Eda'nın görevi Poyraz'ı baştan çıkarmak olacaktır. Yaşananlara tanık olacak Ayşegül nasıl bir tepki verecektir. Poyraz Karayel 76. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana gelecek.

Poyraz Karayel 76. bölüm fragmanında Eda, Nevra ile işbirliği yapıyor!

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Poyraz Karayel 76.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel yeni bölümde Eda kızını bulabilmek için Nevra Sayguner ile işbirliği yapar. Poyraz'ı baştan çıkarma görevi kendisine verilen Eda bunu başarabilecek midir? Seri katil Orhan Solmaz (Taşkafa)'yı sonunda bulmuştur. Yaşananlar karşısında bütün aile Taşkafa'nın bir adı olmasını büyük bir şaşkınlık ile karşılar. Poyraz Karayel yepyeni bölüm ile bu akşam Kanal D ekranında

POYRAZ KARAYEL 76. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 76. BÖLÜM ÖZETİ

Eda, kızına kavuşmak için Nevra ile işbirliği yapıyor!

Eda’nın Poyraz’ı baştan çıkarma görevinden habersiz olan Ayşegül ve Poyraz evlerinin kapılarını Eda’ya açarlar. Eda kızına ulaşmak için Poyraz’ı tavlamanın yollarını aramaya başlar. Nevra'nın verdiği görevi yerine getirmek isteyen Mümtaz'ın, Poyraz'ın yardımına ihtiyacı vardır. Ancak kalkıştıkları işin sonu hiç de bekledikleri gibi olmayacaktır.

POYRAZ KARAYEL 76. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

Nevra ve Çınar'ın kurban seçtiği Meltem, Zülfikar'ın endişelerini haklı çıkararak iyice kötüleşir ve herkesi şok edecek bir işe kalkışır.

Seri katil ise nihayet Orhan Solmaz’ı bulmuştur. Böylece Taşkafa için tehlikeli bir geri sayım başlar.

Eda Poyraz ve Ayşegül’ün arasına girmenin ne kadar zor olduğunu keşfetse de Nevra’nın tehditleri yüzünden durma şansı yoktur. Son hamlesi Ayşegül ve Poyraz aşkını büyük bir sınavla yüz yüze bırakacaktır.