Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Poyraz Karayeldün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Ekrana gelen Poyraz Karayel son bölümde Poyraz'ın Ayeşgül'e hazırladığı sürprizin ardından çift arasında romantik dakikalar yaşandı. Tüm yaşananlar tanık olan Çınar'ın tepkisi ne olacak. Poyraz Karayel yeni bölümleri ile her çarşamba Kanal D ekranında...

Poyraz Karayel 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 74. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çarşamba akşamları ekrana gelen fenomen dizi Poyraz Karayel'de dün akşam Poyraz ve Ayşegül arasında yaşanan romantik sahneler izleyenleri adeta büyüledi. Başrollerinde Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Musa Uzunlar, İlker Aksum, Funda Eryiğit, İdil Fırat, Ali İl gibi usta isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 74. yeni bölüm fragmanları ile 28 Aralık Çarşamba akşamı ekrana geliyor.

POYRAZ KARAYEL 73. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve Ayşegül Çiftini Büyük Bir Tehlike Bekliyor!

Poyraz, kurnaz planıyla Kerem'i kıstırmış ama oyun henüz bitmemiştir. Ayşegül ise yaşadıklarının ardından gözyaşları içinde Poyraz'ın yanına koşar. Çınar, Ayşegül'le yüzleşirken Ayşegül’ün Nevra'nın tehditiyle ona döndüğünü öğrenir. Ama Nevra, Ayşegül'le ilgili çok daha büyük bir gerçeğe şahit olacaktır.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Zülfikar ise hayatının en önemli kararını verip Meltem'le konuşmanın yolunu ararken büyük bir sürprizle karşılaşır. Nevra Mümtaz'ı kullanarak büyük planını uygulamaya başlar. Poyraz ise Nevra’yı keşfetmeye yaklaşırken, Ayşegül’le de yeni bir hayata başlamanın adımlarını atmaktadır. Ama ikisi de onlara doğru yaklaşan büyük tehlikenin farkında değildir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 74. BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel 74. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.