Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 67. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal dakikalar!

Poyraz Karayel'in 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal anlar yaşanıyor. Poyraz Ayşegül'ün babasına her şeyin bittiğini söylese de ikili arasındaki ilişki bunun tam tersini gösteriyor. Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba akşamı sizlerle...

Poyraz Karayel 67. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal dakikalar!

Poyraz Karayel'de heyecan dolu sahneler bitmek bilmiyor. Poyraz Karayel'de Ayşegül ve Poyraz arasında çekişmelerin yaşanmasının yanı sıra duygusal anlar da yaşanıyor. İkili arasındaki ilişki nasıl devam edecek? Poyraz Karayel 67. bölüm fragmanı haberimizde...

Poyraz Karayel heyecanlı bir bölümle daha nefesleri kesti. Sevilen dizinin son bölümünde izleyiciyi sürprizler karşıladı. Poyraz'ın dönüşünün yankıları hala devam ediyor.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz, Ayşegül’ü şok ederek gizli kimliğiyle Sayguner evindeki görevine başlar. Ama bu gizli görevden Ayşegül kadar Bahri de hoşlanmaz. Poyraz’ın ondan bir şeyler sakladığından şüphelenen Bahri, Poyraz’ın neler çevirdiğini öğrenmeye karar verir. Poyraz Karayel 66. bölümde Zülfikar hastaneye kaldırılan Meltem’in sağlığıyla ilgili endişelidir. Meltem’i oradan kaçırmaya karar verir. Taşkafa ile bir kaçırma planı yapmaya başlarlar. Ama onları bir sürpriz beklemektedir.

Poyraz, Girişim’le ilgili en önemli ipucu olan Gazeteci Taner’in peşine düşer. Fakat Taner’in peşindeki sadece Poyraz değildir... Üstelik Poyraz’ın Gazeteci Taner’in peşindeyken yolu hiç umulmadık bir anda hiç umulmadık biriyle kesişir. Bu sürpriz hem Poyraz’ı hem de Ayşegül’ü derinden sarsacaktır.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 67. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


OYUNCULAR:

İlker Kaleli (Poyraz), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), İlker Aksum (Çınar), Funda Eryiğit (Eda), İdil Fırat (Despina Petridis), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Hare Sürel (Meltem), Ayda Aksel (Nevra), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran), Fatih Dönmez (Yavuz), Ozan Çolak (Halil)