Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel son yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Peki Poyraz Karayel 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Poyraz Karayel 62. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...

Poyraz Karayel 62. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun rol aldığı dizi Poyraz Karayel soluk soluğa izlenmeye devam ediyor. 62. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan Poyraz Karayel son bölümde neler yaşandı? İşte Poyraz Karayel dizisinde son gelişmeler...

POYRAZ KARAYEL SON YAYINLANAN FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Neşet Ayşegül’ü kaçırır. Hem Poyraz hem Bahriler bu yüzden delirmek üzeredir. Neşet Poyraz’a bir değiş tokuş önerir. Aysen Berk’in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında Ayşegül’ü vereceğini söyler. Fakat Ayşegül’ün Neşet’in elinden kaçmasıyla bu anlaşma suya düşer.

POYRAZ KARAYEL 61. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ama Neşet kısa sürede Ayşegül’ü yine yakalar. Bu kovalamaca sırasında Poyraz polislere yakalanır. Artık parmaklıklar arkasında eli kolu bağlıdır. Bahri ise kızı için büyük bir fedakarlıkta bulunur ve savcıya bir anlaşma önerir.

Neşet Rus dostlarının yardımıyla Ayşegül’le beraber Rus Büyükelçilik Konutu’na saklanır. Ayşegül’ü oradan almak artık iyice imkansızdır... Ama Poyraz’ın pes etmeye hiç mi hiç niyeti yoktur...!

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL HİKAYE VE KÜNYE

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye...
Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar.
Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül’ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz’ın patronu Bahri Umman’ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül’den saklamak zorundadır.
Yapım: Limon Film
Yapımcı: Hayri Aslan
Yönetmen : Çağrı Lostuvalı
Senaryo: Ethem Özışık
Sanat Yönetmeni: Serkan Özer
Oyuncular: İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), İdil Fırat (Despina Petridis), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Haberin Devamı