Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 60. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Poyraz Karayel 60. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 60. bölüm fragmanı yayınlanan Poyraz Karayel'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Poyraz Karayel son yayınlanan 60. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Poyraz Karayel 60. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Başrollerinde yakışıklı oyuncu İlker Kaleli ve güzelliğiyle göz kamaştıran isim Burçin Terzioğlu'nun rol aldığı dizi Poyraz Karayel reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 60. bölüm fragmanı yayınlanan Poyraz Karayel'in yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Poyraz Karayel her Çarşamba saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor...

POYRAZ KARAYEL 60. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Neşet, Yurtdışına Kaçmaya Karar Veriyor!

Neşet Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını öğrenmiştir ama bunu Ayşegül’e belli etmez. Tam tersine Ayşegül’ün daha çok üstüne gitmeye başlar. Poyraz Zülfikarlar sayesinde öğrendiği imalathanenin yerini savcıya söyler. Karşılığında da içinde oldukları davalara takipsizlik kararı verilmesini ister. Fakat işler karışır.

Savcı hem Poyraz hem de Bahri ve adamları için gözaltı kararı çıkarır. Herkesin Meltem’in mekanda saklanmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu arada Neşet de savcının peşinde olduğunu bildiğinden yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama yurtdışına yalnız gitmeye niyeti yoktur... Poyraz bu kaçışa engel olabilecek midir?

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tek amacı bunları Ayşegül’e dinletip Neşet’in gerçek yüzünü göstermektir. Ayşegül ise İhsan’ın kendisini takip ettiğini fark eder. İhsan onlardan kaçmaya çalışır ama yakalanır, hapse yollanır. İhsan yine de boş durmaz. Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını Neşet’e duyurmak için her yolu dener.
Bu arada Poyraz, Ayşegül’ü Neşet konusunda ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bu da Poyraz’ı delirtir. Ayşegül mecburen Neşet’e yakın davranmaya devam eder. Ama bu sefer yakın davranması işe yarar. Aldığı bilgiyle kilit isim Aysen Berk’i bulmak için bir maceraya girişirler. Ayşegül’ün ona davranışlarından iyice gaza gelen Neşet’in ise Ayşegül’e bir sürprizi vardır. Fakat bu sürpriz hem Neşet hem Ayşegül için çok başka sürprizleri beraberinde getirecektir.