Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 59. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Poyraz Karayel 59. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel 59. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir ilgi ile takip edilen Poyraz Karayel soluk soluğa izleniyor. Poyraz Karayel hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve son yayınlanan 59. yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor...

Poyraz Karayel 59. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun rol aldığı dizi Poyraz Karayel bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 59. bölüm fragmanı yayınlanan beğeniyle takip edilen dizi Poyraz Karayel'in yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Poyraz Karayel Çarşamba akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranların yayınlanıyor...

POYRAZ KARAYEL 59. BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz, Neşet’e çevirdiği oyun sonucunda Neşet’in tüm itiraflarını kaydetmiştir.

Tek amacı bunları Ayşegül’e dinletip Neşet’in gerçek yüzünü göstermektir. Ayşegül ise İhsan’ın kendisini takip ettiğini fark eder. İhsan onlardan kaçmaya çalışır ama yakalanır, hapse yollanır. İhsan yine de boş durmaz. Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını Neşet’e duyurmak için her yolu dener.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Heisenberg sandıkları kişinin Aysen Berk adında bir kadın olduğunu hem Ayşegül hem de Poyrazlar farklı şekillerde öğrenmişlerdir. İki taraf da Aysen Berk’in peşine düşer. Ama Aysen Berk’i ele geçiren Poyrazlar olur.
Bu duruma çok sinirlenen savcı, Ayşegül’e rest çeker. Ayşegül ne yapıp edip Poyrazlardan Aysen Berk’in saklandığı yeri öğrenmek zorundadır. Bu arada Aysen Berk’in kaçırılması Neşet’i de harekete geçirir. Ayşegül ise savcıya bilgi taşımak için Neşet’e yakın davranmaya çalışmaktadır. Ayşegül’ün Neşet’e bu yakın davranışları İhsan’ı şüphelendirir. İhsan Ayşegül’ün peşine düşer. Poyraz ise Neşet’in peşindedir.

Haberin Devamı