Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanlarında büyük çatışma başlıyor!-izle

Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanlarında büyük çatışma başlıyor!-izle

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanında Poyraz Ve Ayşegül yaşadığı trajediyi atlatmaya çalışacaktır. Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanında Bahri ve adil arasında büyük çatışma başlıyor. Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanlarında büyük çatışma başlıyor!-izle

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM ÖZETİ

Bahri Umman’dan Poyraz’a Baba Desteği!

Ayşegül ve Poyraz yaşadıkları büyük trajediden sonra yaralarını tamir etmeye çalışmaktadır. Ama ikisinin de birbirinin gözlerine bakmaya bile gücü yoktur. Poyraz intikam ateşiyle Ayşegül’e kürtajı yapan doktorun peşine düşer. Fakat Poyraz’ın bu intikam hırsı Ayşegül’ün hiç hoşuna gitmez.

Bahri de Poyraz’a restini çeker, intikam peşinde koşmak yerine Ayşegül’ü alıp buralardan bir süreliğine gitmesini ister. Bahri adamlarıyla bir başka koldan Adil’in peşindedir. Nihayet Adil’in izini bulurlar, fakat Sadreddin’in aceleci davranması yüzünden Adil yaralansa da kaçar. Sadreddin’in bu hareketi ona çok pahalıya patlayacaktır.

Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sinan’ın kaçırıldığını öğrenen Poyraz’ı hayatının en zor saatleri bekliyordur. Çünkü Sinan’ı kaçıran Adil Topal’dır ve Sinan’a karşılık Ayşegül’ün karnındaki bebeği istiyordur. Poyraz bunu Ayşegül’e söyleyemez. Bahrilerle beraber Sinan’ı bir an önce kurtarmaktan başka çareleri yoktur.
Sinan ise babasının oğlu olarak kaçırıldığı yerde boş durmaz, babasıyla irtibata girmek için türlü numaralar yapar. Nihayet Poyraz’a ulaşmayı başarır. Bu sırada Seferler de başka bir iz üzerinden Adil’in peşindedir. Sonunda Poyraz, Seferlerin de yardımıyla Sinan’ı kurtarırken işler karışır.
Şimdi kozlar Adil Topal’ın eline geçmiştir. Bu yeni gelişme Ayşegül’ün Poyraz’ın kendisinden gizlediği her şeyi öğrenmesine neden olur. Üstelik Ayşegül şimdi bir karar vermek zorundadır...

Haberin Devamı