Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kanal D ekranının sevilen dizisi Poyraz Karayel son bölüm ile ekrana geldi. Poyraz Karayel dün akşam yayınlanan son bölümde Poyraz ve Ayşegül Bahri babaya tüm gerçekleri söyledi. Poyraz Karayel yayınlanan son bölümde heyecan doruktaydı. Peki Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı Poyraz Karayel 42. son bölüm ile ekrana kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümde Ayşegül tehlike altında. Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahri Umman ve Adil Topal Karşı Karşıya…

Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul eder. Şimdi sırada Bahri’nin onayını almak vardır, üstelik bebek konusunu da Bahri’ye söylemeleri gerekmektedir. Sinan ise kendisine kardeş geleceğini kabullenmekte zorlanmaktadır, Poyraz onu güç bela sakinleştirir.

Tüm aile Bahri’nin evine toplandığında Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden çok daha büyük bir gelişme gündeme bomba gibi düşer.

Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koymuştur. Ve Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri henüz bitmemiştir. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haber onlara doğru yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı