Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanında Ayşegül tehlikede-izle

Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanında Ayşegül tehlikede-izle

Çarşamba akşamlarına damga vuran dizi Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanında Ayşegül'ün başı derde giriyor. Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanında nefesler tutulacak Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanında Ayşegül tehlikede-izle

POYRAZ KARAYEL 40. BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegül, Begüm yüzünden yeniden tehlikede...

Poyraz’ın Selin’i evine getirmiş olması Ayşegül’ü çıldırtır. Poyraz görev icabı diyerek tam Ayşegül’ü ikna etmek üzereyken Selin’in Poyraz’ı öpmeye kalkması ortalığı iyice karıştırır.

Poyraz’ın Ayşegül’ü bunun bir görev olduğuna inandırması için artık tek çaresi vardır: Turgut’u bulma macerasına Ayşegül’ü dahil etmek...

Sema ve Sefer nikahtan sonra tüm kötü günleri geride bıraktıklarını düşünürken Sema’nın hastalığının gölgesi evliliklerine yavaş yavaş çökmeye başlar. Zülfikar hayatına yeniden giren Çiğdem’le Meltem arasında kalmıştır. Kimi seçecektir?

Ayşegül Begüm’ün başına musallat ettiği yeni bir tehlikeyle burun burunayken Poyraz nihayet Adil’le karşılaşmak üzeredir...

POYRAZ KARAYEL ZİRVEDE

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, sevilen dizisi “Poyraz Karayel” Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü ile günün en çok izlenen programı oldu.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel’in Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü, A/B SES’te yüzde 7.33 reyting ve yüzde 18.88 izlenme payı ile birinci oldu.

Sosyal Medya Reytinglerinde de birinci olan dizi, Twitter’ da #HangisiGerçek etiketiyle dün akşam TT listesine girdi.

Poyraz Karayel Çarşamba akşamları saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz, Meltem ve İsmail ilk defa tüm gerçekleri yüz yüze konuşurlar. Sefer Sema ile ilgili öğrendiklerinden sonra soluğu Sema’nın kapısında alır ama Sema’ya hastalığını öğrendim demek yerine bambaşka bir fikri vardır.

Ayşegül Poyraz’ın Selin Karaca hakkında söylediği yalanları yüzüne vurmak için kurnazca bir plan yapar; bu plan sonucunda Poyraz, Ayşegül ve Selin bir restoranda burun buruna gelirler. Poyraz artık iyice köşeye sıkışmıştır.

Haberin Devamı

Şimdi Poyraz’ın hem Ayşegül’ün hem de görev icabı da olsa Selin’in gönlünü alması gerekmektedir. Bu arada Selin’in peşinde bu sefer gerçek bir tehlike vardır, Poyraz’ın onu kurtarma çabası ise Ayşegül’le ilişkilerine ciddi bir çatlak vermek üzeredir...