Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Poyraz Karayel 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kanal D ekranının heyecan yüklü dizisi Poyraz Karayel dün akşam nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Poyraz Karayel dün akşam yayınlanan bölümde Adil topal öldü mü? Poyraz Karayel yayınlanan son bölüm ardından 37. bölüm beklenmeye başlandı. Peki Poyraz Karayel 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Poyraz Karayel 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Çarşamba günlerinin heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 36. bölümü ile devam ediyor. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik'in paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümünde yine çok konuşulacak sahneler var.

Geçen hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan dizinin 36. bölümünde Ayşegül, Poyraz'ın sakladığı sır ortaya çıkıyor. Bahri baba büyük hayal kırıklığına uğruyor. Sıradışı dostlukların, acımasızca düşmanlıkların, kıran kıran mücadelelerin yaşandığı Kanal D dizisi Poyraz Karayel 36. bölümü ile yarın akşam Kanal D'de! Poyraz Karayel 37.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini noktalamasını ister. Poyraz ve Ayşegül buna anlam veremezler. Ayşegül babasıyla konuşmaya gittiğinde işin iç yüzünü anlar.

Haberin Devamı

Bahri, İsmail Karayel’in Adil Topal olduğunu öğrenmiştir. Bahri ve Ayşegül büyük bir kavga ederler. Ayşegül bir seçim yapmak zorundadır. Ya babasını seçecektir ya da Poyraz’ı...

Bahri ise İsmail’i öldürüp intikamını almakta kararlıdır. İsmail’in Adil Topal olduğunu öğrenen Sadreddinler de harekete geçer. Ama Poyraz da boş durmamaktadır. Poyraz babasının öldürülmesine engel olmaya çalışırken, klinikten taburcu olan Begüm Poyraz’ı köşeye sıkıştıracak yeni bir plan içindedir.