Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanında Poyraz'ın Sadrettin'i vurması ortalığı karıştırıyor. Poyraz Karayel'de Ayşegül Poyraz'a kendini affettirmeye çalışıyor. Poyraz Karayel nefes kesen 35. bölüm fragmanları ve detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Çarşamba günlerinin heyecan dozu yüksek dizisi Poyraz Karayel 35. bölümü ile devam ediyor. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik'in paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümünde yine çok konuşulacak sahneler var.

Geçen hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan dizinin 35. bölümünde Ayşegül, Poyraz'la yaşadığı bir tartışma sonrası özür dilemeye kalkıyor! Ancak bu özür ona biraz pahalıya mal oluyor! Sadrettin'i vuran Poyraz ise Bahri karşısında hesap veriyor! Sıradışı dostlukların, acımasızca düşmanlıkların, kıran kıran mücadelelerin yaşandığı Kanal D dizisi Poyraz Karayel 35. bölümü ile yarın akşam Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 35. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz’ın Sadrettin’i vurması herkeste şok etkisi yaratır. Sadrettin Ayşegül’ün çalıştığı hastaneye götürülür. Oradaki tüm imkansızlıklar içinde kurşunun çıkarılması gerekiyordur. Fakat İsmail Karayel ve emniyet müdürü de boş durmaz, onlar da Sadrettin’in peşindedir.

Haberin Devamı

Sadrettin’in Poyraz’ın silahından çıkan kurşunla vurulmuş olması hem Sadrettin’i hem de Poyraz’ı zor durumda bırakacaktır. Üstelik oğlunu vurduğu için Bahri de Poyraz’a çok tepkilidir.

Ailesiyle Poyraz’ın arasında kalan Ayşegül Poyraz’ın kalbini kırar. Kendisini affettirmek için şov yapma sırası bu sefer Ayşegül’dedir. Sadrettin ise Poyraz’a kafayı takmıştır. Onun Adil Topal’ın kim olduğunu bildiğine emindir. Poyraz yaklaşan tehlikenin farkında değildir. Behçet’in peşini bırakmayan Bahri, büyük gerçeği öğrenmeye çok yaklaşmıştır.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu eder, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer.

Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterir. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştır...

Haberin Devamı

Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya devam eder. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır. Bunu son anda haber alan Poyraz, Sadreddin’i başı belaya girmeden kurtarabilecek midir?