Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 34. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Poyraz Karayel 34. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yayınlanan 34. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Poyraz Ayşegül için polis olmaktan vazgeçecek mi? Soluk soluğa izleyeceğiniz Poyraz Karayel 34. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 34. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Ekranlarının başarılı dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm ile bu hafta yine kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Poyraz Karayel 34. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlanan 34. bölüm fragmanı ile nefesleri kesecek.

Kadrosunda; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Özkan Uğur gibi güçlü isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle 2 Aralık Çarşamba akşamı 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 34. BÖLÜM ÖZETİ

Yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu eder, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer.

Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterir. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştır...

Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya devam eder. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır. Bunu son anda haber alan Poyraz, Sadreddin’i başı belaya girmeden kurtarabilecek midir?

Haberin Devamı