Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanında Bahri tutuklanıyor-izle

Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanında Bahri tutuklanıyor-izle

Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanları yayınlandı. Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanında Poyraz Bahri Baba'yı tutukluyor. Ayşegül Adil topal gerçeğini öğrenecek mi? Heyecan ve Gerilim dolu Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanında Bahri tutuklanıyor-izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanları yayınlandı, dizinin fenomenleri yeni gelişmeler hakkında ilk ipuçlarını edindi. Poyraz, Bahri'ye saklı gerçekleri anlatıyor. Aksiyon ve heyecan dozunun her geçen hafta daha da yükseldiği Poyraz Karayel yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz arasındaki uçurum daha da büyüyor.

Kardeşinin ölümünde Poyraz'ın babasının parmağı olduğunu öğrenen Ayşegül adeta yıkılıyor. Bahri ve Adil Topal savaşı nereye gidecek? Babalarının savaşı arasında kalan Ayşegül ve Poyraz arasında neler yaşanacak? Tüm bu soru işaretleri Poyraz Karayel yeni bölümünde yanıt bulacak?

POYRAZ KARAYEL 32. BÖLÜM FRAGMANI

Kadrosunda; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan'ın gibi başarılı isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel bu akşam Kanal D'de!

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 32. BÖLÜM ÖZETİ

Bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Poyraz Karayel'de tansiyon yükseliyor... Poyraz'ın Adil Topal'la ilgili itirafı Poyraz ve Ayşegül'ün arasına bir bomba gibi düşer. Bu ağır gerçekle nasıl başa çıkacaklardır? Bahri ise Ufuk'un son sözlerinin ardından Poyraz'la ilgili kuşkuya düşmüştür; acaba Adil Topal hakkında Poyraz ne biliyordur?

Ama Bahri'yi daha büyük bir sorun beklemektedir. Bahri'nin hastaneden çıkışını gören İsmail Karayel Ufuk'un ölümüyle ilgili Bahri'yi suçlar. Üstelik Bahri'nin işbirlikçisi de yakalanır. Poyraz köşeye sıkışmıştır, Bahri'yi cinayet zanlısı olarak gözaltına almak zorundadır...Sema ve Sefer'in düğünü ise son hız yaklaşmaktadır. Seferler bekarlığa veda telaşına düşmüşken Sema sağlığıyla ilgili öğrendiği bilgiden sonra evlilik kararını bir daha gözden geçirir.

POYRAZ KARAYEL 32. BÖLÜM 2. FRAGMANI