Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanında Poyraz vuruluyor-izle

Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanında Poyraz vuruluyor-izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 31. bölüm ile bu akşam izleyici ile buluşacak. Poyraz Karayel bu akşam yayınlanacak olan bölümde Poyraz vuruluyor mu? Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanında Poyraz vuruluyor-izle

Kanal D'nin vazgeçilmez dizisi Poyraz Karayel 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yeni bölümünde, Bahri Umman, Ayşegül'ü Ufuk'un kaçırdığını öğrendikten sonra intikam peşine düşecek.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları fenomen dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm ile 11 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

POYRAZ KARAYEL 31. BÖLÜM ÖZETİ

Ufuk'un Ayşegül'ü kaçırması Poyraz'ı altüst eder. Poyraz bu kötü haberi Bahri'lere nasıl söyleyeceğini düşünürken Bahri'lerin evine önce başka bir kötü haber gelir: Yıllar önce Onur'u öldüren Ufuk, emri veren de Adil Topal'dır. Bahri bu acıyı göğüslemeye çalışırken Ayşegül'ün Ufuk tarafından kaçırıldığı haberiyle iyice sarsılır.

Haberin Devamı

Poyraz'a ve adamlarına resti çeker; "Ya kızımı kılına zarar gelmeden bana getirin, ya da hiç geri gelmeyin". Ufuk'un Ayşegül'e karşılık Meltem'i istemesi Poyraz'la Sadreddin'i birbirlerine silah çekme noktasına kadar getirir. Ayşegül ise Ufuk'un psikopat tavırları karşısında soğukkanlılığını korumaya gayret etmektedir. Ta ki Ufuk Ayşegül'e kardeşi Onur'u öldürenin kendisi olduğunu söyleyene dek... Bu gerçek Ayşegül'ü hiç tatmadığı bir intikam hırsıyla tanıştırır.