Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 30. bölümde heyecan dorukta-izle

Poyraz Karayel 30. bölümde heyecan dorukta-izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Poyraz Karayel 30. bölümde heyecan dorukta. Poyraz Karayel 30. bölüm ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 30. bölümde heyecan dorukta-izle

Kanal D'de yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaptığı Poyraz Karayel dizinin dev oyuncu kadrosunu; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan oluşturuyor.

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Poyraz babasının çevirdiği işleri öğrenmek için ilk adımı atar, babasının iş teklifini kabul eder. Bu arada İsmail Karayel de boş durmaz, Despina'nın banka hisselerini Bahri'ye devretmesini engellemek için harekete geçer. Bahrilerin önünde ise çok daha büyük bir kriz vardır: Onur'un ölümü...

Mete'nin bulduğu deliller doğrultusunda yıllar sonra Onur'un mezarının açılması, Umman ailesinin geçmişe gömmeye çalıştığı tüm acıları da yeniden yüzeye çıkaracaktır. Ayşegül'le Poyraz'ın yeniden beraber olduklarını Begüm öğrenince psikolojisi iyice mahvolur, bu da Poyraz'ı zor durumda bırakır. Meltem ve Poyraz'ın Ufuk'u yakalamak için yaptıkları plan Ayşegül'ü büyük bir tehlike altına sokar.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 30. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Poyraz Karayel son bölümünde, Poyraz ve Meltem’in babalarının yıllar sonra hiç beklemedikleri bir anda ortaya çıkması iki kardeşi de dağıtır. Fakat babalarının Adil Topal olması ihtimali Poyraz’ı ve Meltem’i toparlanmak ve harekete geçmek zorunda bırakır.

Ayşegül Mete’nin söylediklerinden sonra kardeşinin ölümünün peşine düşmüştür, ama duydukları onun canını daha da çok yakacaktır. Poyraz ve Ayşegül böyle dibe vurmuş haldeyken, bir de üstüne yanlarında Mete ve Begüm varken karşılaşmaları her şeyi daha da beter eder.

Sinan ise Ayşegül’e ettiği telefonun vicdan azabını hala aşamamıştır. Sema Sefer’in zoruyla doktora gider, çıkacak sonuç ikisini de çok korkutmaktadır. Meltem’in bulduğu ipucu Poyraz ve Meltem’i Adil Topal konusunda hiç beklemedikleri bir noktaya getirir.