Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 28. bölüm fragmanında sürpriz gelişme-izle

Poyraz Karayel 28. bölüm fragmanında sürpriz gelişme-izle

Poyraz Karayel 28. bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Poyraz Karayel'in bu akşam yayınlanacak bölümünde Poyraz kendisine kurulan oyunu çözecebilecek mi? Poyraz Karayel 28. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 28. bölüm fragmanında sürpriz gelişme-izle

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel yeni bölümünde kadroya yeni bir isim dahil oluyor. Merakla beklenen Poyraz Karayel 28. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. İdil Fırat ve Hare Sürel'den sonra Müzisyen ve Oyuncu Özkan Uğur'da Poyraz Karayel kadrosunda yer almaya başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, kadrosunda; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan gibi isimlerin bulunduğu Poyraz Karayel 28. bölümüyle 21 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 28. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 28. BÖLÜM ÖZETİ

Bütün aşkların sıradışı, dostlukların kıran kırana, düşmanlıkların acımasızca yaşandığı Poyraz Karayel'in yeni bölümünde; Ayşegül'ün Sinan yüzünden Poyraz'ı hayatından çıkarması hem Poyraz'ı hem Ayşegül'ü ayrı ayrı yıkar. İkisi de perişan haldedir. Bu sırada Meltem'in polislerin elinden kaçtığı haberi Poyraz'ı dünyaya döndürür.
Poyraz, Zülfikar'ın yardımıyla Meltem'i bulmaya çalışırken kendisine kurulan büyük kumpası keşfeder. Meltem'i bu kumpası kuranların elinden kurtarmak için hep birlikte harekete geçerler. Bahri ise kendisinden yardım isteyen Despina'yı Sefer'in yardımıyla belalılarından kurtarır. Fakat aslında karşılarındaki düşman sandıklarından çok daha büyük ve tehlikelidir...
Poyraz ve Meltem'in iki kardeş olarak yüzleşmesinin ardından geçmişlerinden bir isim daha karşılarına çıkmak için hazırdır... Sürpriz bir yerden gelen bilgiyle Ayşegül'ün yıllardır unutmaya çalıştığı kardeşinin ölümü tekrar karşısına çıkar. Poyraz Karayel 28. bölümünde Poyraz'sız olamayacağını anlayan Ayşegül ise Sinan'ın telefonunun arkasında Begüm olduğunu anlıyor!

Haberin Devamı