Gazete Vatan Logo
Magazin Portekiz usulü Dallas

Portekiz usulü Dallas

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Simao ve eşinin yaşadıkları, Dallas dizisini aratmadı.

Portekiz bu aşk üçgenini konuşuyor. Simao, en yakın arkadaşı Bruno ve arkadaşının eşi Vanessa arasında yaşananlar, bir zamanların aile içi entrikarla dolu ünlü TV dizisi Dallas'ı bile gölgede bırakacak düzeyde.

İŞTE Arap ülkelerine ihracat rekorları kıran Türk dizilerine ilham kaynağı olacak o hikaye:

SİMAO bir yıl önce iki çocuğunun annesi Filipa Sabrosa'dan boşandı. Ayrılığın ardından en iyi arkadaşı Bruno Aguiar'ın eşi Vanessa Rebelo ile duygusal bir ilişkiye girdiği iddia edildi. Hatta Simao ile Vanessa, geçtiğimiz günlerde halka açık bir alanda birlikte samimi görüntüler verdi.

AMA aşk iddialarını 'Biz arkadaşız' diyerek yalanladılar. Peki Bruno Aguiar kim?

SİMAO'nun en iyi arkadaşı, yıllarca Benfica'da birlikte oynadılar.

VANESSA ile kocası Bruno'nun hayatında Simao'nun her zaman önemli bir yeri oldu. Bruno, 2007 yılında Vanessa ile evlendiğinde sağdıçlığını bile Beşiktaşlı yıldız yaptı. Simao, aradan geçen beş yılda Bruno ile Vanessa'nın ultralüks villasına sık sık misafir oldu. 830 bin euroluk villa, Bruno ile Vanessa arasına kara kedi girince o eski anıları silmek adına geçtiğimiz günlerde 730 bin euroya satıldı.

SİMAO'NUN boşanması ve ardından Bruno ile Vanessa'nın ayrılmasının tarihleri de ilginç. Simao, bir yıl önce boşandı. Ardından Vanessa ile kocası aralık ayından itibaren ayrı yaşamaya başladı.

ARKAMDAN VURDU

BRUNO, Güney Kıbrıs takımlarından Omonia'ya transfer olduktan bir ay sonra Vanessa, 'Kıbrıs'ı bir türlü sevemedim. Rodrigo'yu (3 yaşında oğlu) burada büyütemem' diyerek Ada'yı terk etti.

VANESSA, 3 yaşındaki çocuğunu Portekiz'de annesine bırakıp, zaman zaman Simao için Türkiye'ye tatile geldi. Bruno, izin döneminde Portekiz'e döndüğünde ise bir zamanlar sıcak yuvası olan o evde Vanessa'yı bulamadı.

TÜM bu yaşananları sessizce takip eden Bruno, sonunda sessizliğini bozdu. Nova Gente isimli dergiye konuşan Portekizli futbolcu, 'Simao bana ihanet etti. Evliliğimi kurtarmaya çalışıyordum. O sırada bana Vanessa'dan boşanmam gerektiğini söyleyen ilk kişi Simao oldu. Vanessa, oğlumun anası. Bu noktada artık özgür, istediğini yapabilir hatta eski arkadaşım Simao ile birlikte bile.'

(Akşam)

Haberin Devamı